Mindenmás

Napi pakk: napsütés és Mága Zoltán koncert vár rád ma Szegeden

Végre eljött a hétvége, s, ha ez önmagában nem adna okot az örömre, gyönyörű napsütéses szombat elé nézünk. Este Mága Zoltán hegedűművész ad koncertet a Dómban és használd ki a lehetőséget, ma még látogatható a Szent István téri víztorony. Ma ünnepli 67. szülinapját Bruce Willis, 78 éve született Szécsi Pál, és 28 éve ezen a napon megsütötték a világ legnagyobb omlettjét. Üss le pár tojást a reggelidhez, és kapcsolódj ki a hétvégén a Szeged365 híreivel!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves József, Bánk, és Jozefa nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Szent József, az ácsok és az otthont alapítók védőszentjének ünnepe. Szent József az I. században élt ács, Szűz Mária jegyese és Jézus nevelőapja.
  • 135 éve született Kabos Gyula színész, komikus (Hyppolit, a lakáj).
  • Ma ünnepli 67. szülinapját Bruce Willis színész a Die Hard-sorozat legendás John McClane -e, Az utolsó cserkész, Tizenkét majom, Ponyvaregény és Az ötödik elem főszereplője.
  • 78 éve született Szécsi Pál táncdalénekes (Egy szál harangvirág, Gedeon bácsi, Csak egy tánc volt..).
  • 78 éve, 1944 -ben ezen a napon szállta meg Németország Magyarországot.
  • 28 éve 160 ezer tojásból megsütötték a világ legnagyobb omlettjét Yokohamában.

DERÜLT, NAPOS IDŐNK LESZ MA SZEGEDEN

Derült, napos időre számíthatunk egész hétvégén Szegeden, a reggeli fagyok azonban még mindig kitartanak térségünkben – olvasható az Időkép előrejelzésében.

A KÁRPÁTALJAI BAJBAJUTOTTAK MEGSEGÍTÉSÉRE AD KONCERTET SZEGEDEN MÁGA ZOLTÁN

A 100 templomi jótékonysági koncertsorozat keretében március 19-én, szombaton 19 órától Mága Zoltán hegedűművész, a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar, valamint László Boldizsár, a Magyar Állami Operaház magánénekese ad hangversenyt a Szegedi Dómban.

A VÍZ VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL A SZENT ISTVÁN TÉRI VÍZTORONY ISMÉT KINYITJA KAPUIT

A Szegedi Vízmű minden évben igyekszik méltó módon megünnepelni a Víz Világnapját, ezért idén az ünnep alkalmából a Szent István téri víztorony ismét kinyitja kapuit a látogatók előtt – számolt be róla a társaság közleményében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb