Mindenmás

Megrúgta a buszsofőrt egy 41 éves férfi Szegeden, mert az nem engedte fel a menetrendszerinti járatra

Megrúgta a buszsofőrt egy 41 éves férfi Szegeden. Az eset még tavaly augusztus 14-én történ, viszont a rendőrök most fejezték be a nyomozást a tettes ellen. Mint honlapjukon írják, a rendőrségre a fent említett napon, kora délelőtt érkezett bejelentés, hogy a 78/A számú menetrendszerinti autóbusz vezetőjét egy felszálló utas – az utazási jogosultságra történő megtagadást követően – megrúgta.

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt rövid időn belül azonosították és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit a Szegedi Járásbíróság elrendelt. A férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az ügy iratait a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

BETONTÖMBBEL DOBÁLTA MEG A RENDŐRAUTÓT EGY SZEGEDI FÉRFI

Nem múlt el a kedd döbbenetes történetek nélkül. A buszsofőrt rugdosó férfi mellett jutott mára egy részegen, betontömböket dobáló és rendőrautót rongáló férfi is. Erről itt írtunk bővebben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb