Szegedi Arcok

Nem kapott cigit, összevert egy járókelőt a részeg ex-ketrecharcos Szegeden

Cigit kért egy másik férfitől, nem kapott, ezért állon ütötte, majd a földre zuhanó embert többször fejen ütötte és rúgta egy korábban versenyszerűen ketrecharcoló fickó a szegedi belvárosban – derült ki a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség péntek reggeli közleményéből, akik most emeltek vádat a 2020. októberében elkövetett tettért.

A vádirat szerint a korábban küzdősportot versenyszerűen űző vádlott és három ismerőse alkoholt fogyasztva szórakoztak a városban, majd 23 órakor az egyik belvárosi utcán egymást lökdösve hangoskodtak.

  • A járdán hazafelé tartó sértett megpróbálta kikerülni a társaságot,
  • azonban épphogy elhaladt mellettük, az elkövető utána nyúlt,
  • megütögette a hátát,
  • majd a felé visszaforduló férfitól cigarettát kért.
  • A sértettnél nem volt cigaretta, amit közölt a férfival, aki erre fenyegetően közel lépett hozzá, majd hirtelen ököllel az állán úgy megütötte a férfit, hogy eszméletét vesztette és összeesett.

A férfit a barátai próbálták visszafogni, illetve a sértettől elhúzni, azonban ő ennek ellenére többször a fején újra megütötte, valamint megrúgta a földön fekvő, és eszméletlensége miatt védekezni képtelen sértettet, akit ezután magára hagyott. A sértettnek később más járókelők siettek a segítségére.

A sértett az eset következtében súlyos sérüléseket szenvedett el, és csak a véletlennek köszönhetően nem alakult ki nála életveszélyes sérülés.

A főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérete miatt emelt vádat. A férfi bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

NEM EZ AZ ELSŐ BUNYÓ A SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN (ÉS NEM IS AZ UTOLSÓ): TAVALY NYÁRON A RAKPARTON VOLT EGY RÖGTÖNZÖTT MUAY THAI BAJNOKSÁG

Megvan még a Harcosok Klubja című David Fincher klasszikus? Nos, Tyler Durden elégedetten csettintett volna a Reddit-re tavaly nyáron felkerült szegedi videó láttán, ahol első blikkre húsz év körüli arcok verik laposra egymást a Huszár Mátyás rakpart lépcsői előtt, majd az úttesten. A “Szegedi fiatalok békés szórakozása a rakparton” című videó tényleg elég brutális, a benne szereplő csihi-puhiban profi thai-box technikákat (és rengeteg szégyenletes, szegediekhez nem méltó mozzanatot, például a földön fekvő ellenfélbe történő focirúgást és társait) is el lehet csípni.

Ha 18 alatti vagy, kérünk, ne kattints (bocs és köszi) az alábbi cikkünkre:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb