Kikapcs

Önkéntes fesztiválkoordinátorokat keres a Szegedi Szabadtéri Játékok

Önkéntes segítők jelentkezését várja a Szegedi Szabadtéri Szegeden. Olyan, 18 évesnél idősebb önkénteseket keresnek, akik a kultúra elkötelezett szerelmesei, és szívesen vennének részt a 2022-es évad lebonyolításában, a Dóm téri és újszegedi játszóhelyek munkájában – írja a Szegedi Szabadtéri Játékok sajtóközleményében.

Mutatjuk, mik lennének a feladatok:

  • a Szegedi Szabadtéri Játékok és a REÖK látogatóinak tájékoztatása,
  • a Szabadtéri előadásainak népszerűsítése,
  • aktív részvétel az előadások és a REÖK rendezvényeinek lebonyolításában,

IGAZI ÉLMÉNY VÁR CSERÉBE

Érdekel az is, hogy mit kínálnak cserébe? Elsősorban betekintést az ország legnagyobb szabadtéri színházának kulisszái mögé, de találkozhatsz ismert és népszerű színészekkel, rendezőkkel, valamint megtudhatod, hogyan válik a Dóm tér és az Újszegedi Szabadtéri Színpad minden évben Magyarország leglátogatottabb szabadtéri fesztiváljának helyszínévé. Amennyiben érdekel az önkénteskedés, akkor a fényképes önéletrajzod a [email protected] címre 2022. május 15-ig várják a szervezők.

JÖN A SAKK ÉS A GYÖNGYHAJÚ LÁNY BALLADÁJA

Kíváncsi vagy, hogy milyen felejthetetlen produkciók kapnak helyet 2022-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi színpadán? Az új évad műsorát online sajtótájékoztatón jelentette be Barnák László, a Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok főigazgatója. Részletek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb