Szegedi ArcokVideo365

Kupakgyűjtő pontokat helyeztek ki Petra, a ritka betegségben szenvedő szegedi kislány megsegítésére

Ritka betegségében szenved Petra, a szegedi kislány, akinek a betegsége a világon kevesebb, mint 50 embert érint – írtuk még decemberben. A tündéri, életvidám szegedi kislánynak azóta többek között a szegedi Karitáció Alapítvány, a REÖK Cukrászda és a közismert jótevő. Antoni Dusán is segített, azonban mint Marcsitól, a kislány anyukájától megtudtuk, egy újabb alkalom adódott, hogy Petra élete fájdalommentesebbé válhasson a gyógykezelések segítségével.

Október közepén Petra édesanyja, Józsáné Fehér Mária indította el az első kupakgyűjtést munkahelyén, a szegedi Arany János Általános Iskolában, akkor – hála sok-sok remek szegedi segítségének – közel másfél tonna kupak gyűlt össze a gyógykezelésekre. Mint Marcsitól ma délután megtudtuk, egy nagylelkű vállalkozónak hála két állandó kupakgyűjtő pontot sikerült létrehozniuk Szegeden,

  • az egyik a Pósz Jenő utca 2. alatti Kora Általános Iskola,
  • a másik pedig a rókusi Tesco melletti Arany János Általános Iskola, a Kukovetz Nana utca 4-6. alatt.

A két kupakgyűjtő pontot Farkas Sándor, a békéssámsoni Farkas-Farm Kft. tulajdonosa ajánlotta fel. Marcsival, Petra anyukájával közösen arra kérünk Benneteket, vigyetek minél több kupakot, minél gyakrabban a két pontra. Hogy pontosan hol találjátok őket, Magyar Andor kollégánk videón is megmutatja:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: straw mushrooms
'Fel a tetejéhez' gomb