Mindenmás

Újabb halálos vonatbaleset történt, súlyos karambol volt Domaszéknél (18+)

A kedd reggeli, öt halálos áldozatot követelő mindszenti tragédiát követően 48 órán belül két újabb vonatszerencsétlenség történt Magyarországon, sajnos a második – ma hajnali – ismét emberéletet követelt. Szeged környékére is jutott egy súlyos baleset, az éjjel személy – és teherautó karambolozott Domaszéknél az 55-ösön, feszítővágóval kellett kiszabadítani a sérülteket.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

48 ÓRA ALATT HÁROM VONATBALESET: NŐI SOFŐR VESZTETTE ÉLETÉT MA HAJNALBAN SÁRVÁRON

A MÁV beszámolója szerint Tehervonattal ütközött össze egy személygépkocsi csütörtök hajnalban Sárváron, a vasútállomásnál, a helyszínelés miatt és a műszaki mentés végéig, várhatóan kora délelőttig szünetel a vonatforgalom Sárvár és Porpác között. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a balesetben meghalt a személyautó vezetője.

Mint írták, az autó a sárvári vasútállomásra behaladó tehervonat elé hajtott az átjáróban. Az ütközéskor a fény- és félsorompó jól működött, tilos jelzést mutatott a közút felé.

A 112 Emergency Press fotói az összeroncsolódott Lancia Ypsilon kisautóról:

A tragédia helyszínén videófelvétel is készült, ezt IDE kattintva tudod megnézni.

SZERENCSÉJE VOLT A SZENTESRE TARTÓ VONATTAL ÜTKÖZŐ TEHERAUTÓ-SOFŐRNEK

Pár órával a sárvári tragédia előtt a Szentesre tartó, 7218-as számú személyvonat elé hajtott egy teherautó a Tiszaföldvár és Kunszentmárton közötti vasúti átjáróban. A MÁV-tól úgy tudjuk, a fénysorompó piros jelzést mutatott, amikor az ütközés történt. A szerda esti balesetben csodával határos módon nem történt személyi sérülés.

Cikkeink az utóbbi esetről:


SZEMÉLYAUTÓ ÉS TEHERAUTÓ KARAMBOLOZOTT DOMASZÉKEN

Személyi sérüléssel járó baleset történt csütörtök éjfélkor az 55-ös főút 13-as kilométerszelvényében, Domaszék külterületén. Az elsődleges információk szerint egy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze. A balesetben hárman megsérültek. A rendőrség közleménye szerint a helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett kezdődött meg, 3 óra 10 perctől azonban félpályán megindult a forgalom.

A TRAGÉDIA, AMIT NEM FELEJTÜNK EL EGY IDEIG: ÖTEN HALTAK MEG MINDSZENTEN, KEDD REGGEL

Az utóbbi évek legsúlyosabb vonatbalesete következett be kedd reggel Mindszenten, több mint tízen megsérültek, öten pedig a helyszínen meghaltak. A vonattal történő ütközés következtében a kisteherautó – amelyben heten utaztak, többen közülük egy család tagjai – megpördült és mintegy 20 méterre a kereszteződéstől állt meg, félig lecsúszva a vasúti töltésről. A motorvonat kisiklott, oldalára borult és 60 méterre az ütközés helyszínétől csúszott az árokba.

Az alábbi, az ütközés pillanatát rögzítő felvétel 18+ – os, csakis azt követően tudod megnézni, hogy igazoltad az életkorod:

Ha lemaradtál volna a keddi eseményekről, az alábbi cikkünkben megtalálod percről percre tudósítotásunkat, rengeteg fotóval és két videóval:

Fotók: 112 Emergency Press

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
'Fel a tetejéhez' gomb