GasztroKikapcs

Nyeremény-armageddont dob Szegedre a Trója – itt a Bazi Nagy Tavaszi Kiszállítósdi!

Pörög a szegedi tavasz, a belvárosi gasztro-teraszok hétvégenként roskadásig tele vannak sütkérező, falatozó szegediekkel. A Kölcsey utca (egyik) legjobban pörgő helye, az autentikus közel-keleti és mediterrán fogásairól ismert, idén már 13 éves (!) Trója Ételbár a hagyományos, helyben fogyasztás mellett most a szegedi kerti bulik résztvevőit célozza meg, nem is akárhogyan.

LASSAN MÁR 13 ÉVES LESZ AZ ELSŐ SZEGEDI HELY, AHOL A VILLANYREZSÓT PARÁZSLÓ FASZÉNRE CSERÉLTÉK

A volt Royal Hotellel szemben lassan már másfél évtizede, az ÁRKÁD Szegedben pedig pár éve működő Trója az első olyan hely volt a városban, ahol faszénen sütötték a mediterrán húsokat, az ott dolgozó fiúk-lányok hisznek benne, hogy a sikerhez nagyban hozzájárult az is, hogy a parázs-szakácsuk, Iftikhar gyakorlatilag az anyatejjel szívta magába a közel-kelet extravagáns gasztrokultúráját.

A Pakisztánból érkezett, magát Szegeden gyorsan feltaláló srácról az alábbi cikkünkben írtunk:

BEGYÚJTÓ-KOCKA, BENZINSZAGÚ LÖTTY, KÜRTŐ, FASZÉN, DE NEM AKAR MEGGYULLADNI, IZZANI MEG PLÁNE NEM…

Ha a fenti tételeken és a velük járó kudarc-sorozaton már túl vagy, valószínűleg eljutottál már arra a szintre, hogy nem szeretnéd a faszénnel való szerencsétlenkedéssel elrontani a kerti partikat. A megoldás egyszerű, a Trójások a hatvan féle pizzájuk és a jellegzetes burgereik mellett eredeti faszénen sült fogásokat visznek házhoz, felszabadítva téged a kötelező kerti szakács átoktól. Hogy mitől annyira egyedi egy sis taukk vagy egy tandoori csirke ízvilága, egyszerűen nem hajlandóak elárulni, a recept titkos, nekünk meg 13 éve ketté áll tőle a fülünk, olyan jó.

EZ MOST TÉNYLEG BAZI NAGY LESZ

Közeleg Szeged Napja, ennek örömére pedig egy nyereményjátékkal lepik meg a házhoz, irodába, buliba vagy úgy általában, bárhová rendelgető szegedieket a Trójások. Áprilisban és májusban minden héten sorsolnak azok között, akik rendelnek tőlük, ami korrekt, hogy nincs minimum limit, ha egy szem burgert vagy egy sült tejberizst rendeltél is ugyanakkora esélyed van az ajándékokra, mintha egy komplett házibulit láttál volna el Crispy Trója tállal.

A sorsolások hétfőnként pörögnek, a heti nyeremény-pakk

  • egy 3000 Ft-os Trója,
  • egy 3000 Ft-os REÖK,
  • egy 3000 Ft-os DELIMO,
  • és egy 3000 Ft-os Rozmaring utalványból áll, amelyeket aztán úgy használsz fel, ahogy csak szeretnél.

Szeged Napja után egy 2 személyes wellness is gazdára talál az összes rendelő között, szóval, a kaja-pia olimpia után még egy kiruccanás is vár Rád, kis szerencsével.

Nyernél valamit?

Vagy csak szimplán, megéheztél?

Kattints IDE, válaszd ki a kedvenced és már repítik is!

Fotók: Szűcs Péter, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb