Mindenmás

Újabb vonatbaleset, most a szomszédban: egy kisbusz hajtott a vonat elé Tótkomlósnál

Igazán kezd szürreális lenni az a helyzet, hogy minden napra jut egy vonatbaleset, és ez alól úgy tűnik, a csütörtök sem kivétel. Most éppen a Mezőtúr–Orosháza–Mezőhegyes vonalon Tótkomlósnál az állomási vasúti átjárónál történt baleset. Mint a Mávinform közösségi oldalán írta: a Mezőhegyesről Mezőtúrra 11:32-kor elindult 37315-ös számú személyvonat összeütközött egy kisbusszal. A fénysorompó működött, piros fénnyel villogott.

A közleményben azt is kiemelték, hogy személyi sérülés nem történt a balesetben, és késésekre kell számítani, a menetrendszerű vonatközlekedés a délutáni órákban állhat helyre a Mezőtúr–Orosháza–Mezőhegyes vonalon. A katasztrófavédelem ugyanakkor azt írta, hogy a vonaton összesen tizennégyen tartózkodtak, míg a kisbuszban csak a vezetője utazott. A tótkomlósi önkormányzati tűzoltók érkeztek az esethez, a mentőket kérték a helyszínre.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

VONAT GÁZOLT EL EGY EMBERT VÁCNÁL

A múlt heti, mindszenti tragédia után – MÁV-intézkedések ide vagy oda – gyakorlatilag minden napra jutott valami, 8 nap alatt 8 vonatbaleset következett be az országban. Szerda este 10 óra előtt a Nyugati pályaudvarra tartó S70-es vonat elgázolt egy embert Vácnál.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb