Sport

Chill Fit Body: még nem késtél le a bikiniformáról, de ideje a tettek mezejére lépned

A nyári bombaformához, vagy szimplán ahhoz, hogy egészségesen éljünk, elengedhetetlen a folyamatos karbantartás – magyarázta Molnár Nóra, a szegedi Chill Fit Body masszázs és alakformáló szalon alapítója, akit Húsvét után, viszont még a bikiniszezon előtt faggattunk arról, mit lehet kihozni egy átlagos, de nem reménytelen formából a nyár kezdetéig. A szegedi gyógy- és sportmasszőr szerint még nincs minden veszve, akkor sem, ha a hosszú hétvégén a locsolkodók mellett a kalóriák is nálunk vendégeskedtek.

2022. április 19. Akárhogy is vesszük, másfél hónap és itt a strandszezon, a tavasz második felében pedig egyre több szegedi hölgy fejében fordul meg, hogy lassan elő kell venni a tavalyi bikinit. Csodák nincsenek, egy kezeléstől még senki sem lett Superbody-kupa nyertes, azonban kellő türelemmel és józan ésszel egész szép eredményeket lehet elérni. Pontosan erről faggattuk a szegedi Chill Fit Body masszázs és alakformáló szalon alapítóját, gyógymasszőrét, Molnár Nórát.

NEM ELÉG A NAGYSZERVÍZ, KELL A FOLYAMATOS KARBANTARTÁS

Egy kezeléstől még nem várhatunk csodát, szögezte le rögtön az elején a szakember. “Testünk egészsége érdekében fontos a folyamatos karbantartás, különböző fenntartó kezelések alkalmazása, a rendszeres testmozgás és a megfelelő folyadékbevitel. Ha folyamatosan törődünk a bőrünkkel, meg fogja hálálni a gondoskodást, mi pedig fitten, egészségesen és önbizalmunk teljes tudatában kaphatjuk fel nyáron a fürdőruhát” – magyarázta.

NINCS KÉT EGYFORMA EMBER

Nóri vallja, nincs két egyforma vendég, mindenkinek más a testalkata, ráadásul a “nagy közös célhoz” vezető út egy kicsit mindenkinél más. Mint magyarázta, mindig egy személyes konzultációval kezd, ahol alkattól, életmódtól függően, a vendéggel együtt kitalálják a stratégiát és azt, hogy milyen kezelés lenne számára a legalkalmasabb.

Az alábbiakban három, a szegedi szalonban is elérhető módszert mutatunk be, attól függően, hogy milyen kondiban vagy és mit szeretnél elérni:

BÍROD A STRAPÁT? A 2022-ES TAVASZ SZEGEDI SLÁGERE TÉNYLEG HATÉKONY, DE MEG KELL KÜZDENED VELE

Pár hónappal ezelőtt a Szeged sportolója díjas, a WBO interkontinentális címét is megszerző Kis Mátéval közösen próbáltuk ki a szalonba beállított infratrainer gépet. A közismert szegedi ökölvívó (egyben rendőr és apuka) kondija magáért beszél, de még őt is keményen megizzasztotta a Csillagkapu című sorozatot idéző gép:

Csodafegyverek nincsenek, viszont az infratrainer tényleg nagyon hatékony, persze csakis akkor, ha van hozzá állóképességed. Nóri szerint egy mindössze félórás edzésprogram olyan intenzitású vele, mintha egy maratonfutó lefutott volna egy 30 km-es távot. Az infrafény melege serkenti a vérkeringést, az erek kitágulnak, a véráramlás felgyorsul, ami javítja a sejtek ellátását és növeli a szívfrekvenciát. A nagyfokú izzadás hozzásegíti szervezetünket ahhoz, hogy megszabaduljunk a káros méreganyagoktól, csökkenti a narancsbőr tüneteit és felpörgeti az anyagcserét.

NEM AKAR ELTŰNNI AZ ÚSZÓGUMI? PORSZÍVÓZ(TAS)D LE MAGADRÓL!

Profin diétázol, kitartóan sportolsz, néha még pihensz is, azonban a makacs zsírpárnák kitartóan ott trónolnak a derekadon, combodon, vagy épp a fenekeden. Ismerős a helyzet? Nóri egy kombinált megoldásra esküszik, amely az Icoone® vákuumos masszázsgéppel indul. A futurisztikus eszköz a Roboderm világszabadalom technológiáját használja, amely a francia Guimberteu professzor klinikai kutatási eredményein alapul. A célzott kötőszöveti stimuláció beindítja a bőrben a kollagén és elasztin termelést, lehetővé teszi a makacs zsírlerakódások felszabadulását, gyorsítja a zsírégetést. Ahogy interjúalanyunk magyarázta, gyakorlatilag átporszívózza az egész testet. Ezt követően jöhet egy kézi cellulit masszázs, végül pedig egy gépi nyirokmasszázs, mely során a keringést, az izmokat és a bőr alatti kötőszöveteket dolgoztatja meg.

KÉT PAKOLÁS, AMI SEGÍT, HOGY MEGMARADJON AZ EREDMÉNY

Ha már kezd látszani az eredmény, nem ártana, ha meg is maradna, igaz? Az előzőek kiegészítő kezeléseként jól jönnek a különféle testpakolások, melyek verhetetlenek a méregtelenítésben, magas ásványi anyag tartalmuknak köszönhetően ápolják a bőrt, hosszútávon is megőrizve az infratraineres vagy épp az Icoone vákumos kezelés hatásait. Nóri szerint a szegedi tavasz két nagy slágere Peel Off Drainage pakolás és az alga-tengeri iszap kettőse, nem véletlenül:

  • az előbbi pakolás az alginát, zöld agyag és a ginseng erejével veszi fel a harcot a cellulit ellen, közben arra is jó, hogy feszessé tegye a bőrt,
  • az alga & tengeri iszap pakolás pedig javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát, arról nem is beszélve, hogy oldja a bennünk felgyülemlett feszültséget, egyben csökkenti a stresszt.    

A cikkünkben bemutatott kezeléseket itt találod (jelentkezz be, mielőtt mennél):

Chill Fit Body

Szeged, Csaplár Benedek utca 4/b

0630 503-3504

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb