Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Majális, Éjszakai Villamosfutás és Anyák Napja kínál jó programokat ezen a hétvégén, Szegeden

Egy igazán eseménydús hétvége elé nézünk Szegeden. Ma elstartol a Majális az újszegedi ligetben, este vár az Éjszakai Jótékonysági Villamosfutás és egy izgalmas divatbemutató, mely az Endometriozis Magyarország Alapítvány támogatására jött létre. A hét utolsó napján pedig az édesanyákat és nagymamákat köszöntjük május első vasárnapján, Anyák Napja alkalmából. Kapcsolódj ki a hétvégén, válassz a szegedi programok közül Kikapcs rovatunk segítségével!

KONCERTEKKEL, SZTÁRVENDÉGEKKEL ÉS VIDÁMPARKKAL TÉR VISSZA KÉT ÉV UTÁN A SZEGEDI MAJÁLIS

Két év kihagyás után idén végre újra lesz Majális Szegeden. Az újszegedi ligetben április 29. és május 1. között, három napon át koncertek, sztárvendégek, vendéglátósok, vidámpark, valamint családi- és gyermekprogramok várják a kilátogatókat. Így startolt el a szegedi majális az Erzsébet Ligetben:

A részletes program:

FUTÓCIPŐT FEL! MA ELSTARTOL A 9. ÉJSZAKAI JÓTÉKONYSÁGI VILLAMOSFUTÁS SZEGEDEN

Ha szeretsz sportolni és a kihívások sem riasztanak vissza, április 29 – én, pénteken, este 22:30-tól kipróbálhatod erőnlétedet, ugyanis immáron kilencedik alkalommal elstartol Szegeden az Éjszakai Jótékonysági Villamosfutás, a Szegedi Közlekedési Társaság és a Szent-Györgyi Albert Hallgatói Egyesület szervezésében. Az eseményről Majó – Petri Zoltánnal, a Szegedi Közlekedési Társaság igazgatójával beszélgettünk.

JÓTÉKONYSÁGI DIVATBEMUTATÓT TARTANAK SZEGEDEN AZ ENDOMETRIOZIS MAGYARORSZÁG ALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSÁRA

Első, saját tervezésű ruhakollekciójának bemutatójára készül Fehér-Szűcs Márti, szegedi sminkes, kozmetikus, a tavalyi 31. Make-up Magyar Kupa második helyezettje. Az április 29-én, 17 órától a Hungi Vigadóban megrendezésre kerülő divatbemutató jótékonysági célokat szolgál: a jegyekből befolyt összeget Márti teljes egészében az “Együtt Könnyebb” Női Egészségért Endometriozis Magyarország Alapítvány számára ajánlja fel.

VASÁRNAP KITÁRJA KAPUIT A LEPKEKERT SZEGEDEN

Újra megnyitja kapuit vasárnap a Szegedi Tudományegyetem arborétumának lepkekertje, ahol az állatvilág repülő virágai, trópusi pillangók figyelhetők meg karnyújtásnyi távolságból – tájékoztatta pénteken Németh Anikó igazgató az MTI-t.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS VÁRNAK A SZEGEDI MOZIK

BELVÁROSI MOZI

A filmek szerelmesei a Belvárosi Moziban kikapcsolódhatnak a Szeleburdi család című magyar vígjátékkal, de érkezik a vászonra a Downton Abbey hőseinek újabb története is. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY

A Cinema City műsorán az akció és sci-fi rajongói Jamie Lee Curtis szereplésével megnézhetik a Minden, mindenhol, mindenkor című filmet, de ha egy adrenalinnövelő kalandfilmet keresel, Jared Leto-val választhatod a Morbius című akciót. A teljes műsorért kattints ide.

BULIZZ EGY JÓT A SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN

HUNGI

Péntek este a Hungiban két különböző stílus dallamai csendülnek fel. A Next Level oszlopos tagja Nosphere és Klay, a magyar jumpup szcéna megkerülhetetlen alakja garantálja a jó hangulatot.

SING SING

A Hódítás éjszakája vár a bulizni vágyókra a Sing Singben, ahol T. Danny, Stephanie és Elektra lesz az est vendége.

RETRO

Szombat este Csajok a csúcson partival csap bele az éjszakába a Retro Klub. Az est folyamán a jó hangulatról Bigiboy fog gondoskodni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb