Szegedi ArcokVideo365

“Ez itt a szeretet ünnepe, egy mindenkiért, mindenki egyért” – Szegedi Pletykák különkiadás: ilyen volt a Majális a Ti szemetekkel

Folyt a sör, pörgött a ringlispil, és már messziről illatozott a sült kolbász és a vattacukor három napon át az újszegedi Ligetben. Szegedi Pletykák Majális különkiadásában vasárnap délután belevetettük magunkat az újszegedi liget forgatagába és meg kell hagyni, nem unatkoztunk: volt itt minden, mulatás, evés, ivás és még bunyó is.

Ez itt a szeretet ünnepe, mondták többen is megszólalóink, Gino elhíresült, majálisról készült videóját idézve, ami nagyon úgy tűnik sokakat megihletett, hiszen a “jók a programok, csak kevés itt a biztonság”, válaszok hangzottak el a legtöbbet kérdéseinkre, csak úgy repkedtek a Gino idézetek. Mindeközben pedig, mialatt a színpadon a Don’t Stop Me Now szólt a Queen-től, páran a sörtől bátorságot merítve valóban bunyózni kezdtek, de mielőtt egy ütést is bevittek volna, a gyors biztonsági személyzet már közbe is lépett.

Két év kihagyás után egész eseménydúsra sikeredett a Szegedi Majális, a legjobb pillanatokat videóriportunkban elhoztuk nektek.

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Zombori József

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb