KikapcsVideo365

“Pezsgő legyen minden pohárba, és akkor koccintsunk egyet a Babámra” – exkluzív Szeged365 interjú Varga Viktorral, a Majális utolsó estéjének fellépőjével

Vasárnap este is hatalmas tömeg mulatott az újszegedi ligetben a Szegedi Majálison, ahol gyorsan fogyott a sör és a sült kolbász, és egy-egy menet között a Polipon, a dodzsemen, vagy a hullámvasúton a színpad előtt csápoltak a szegediek. Este héttől DR BRS, Varga Viktor és Heincz Gábor BIGA csapott a húrok közé, miközben a tömeg táncolva velük együtt énekelte többek között a Koccintós című számukat.

A szegedi születésű Varga Viktorral még a fellépés előtt sikerült beszélgetnünk, miközben az énekes rajongótábora vett körbe minket, akik alig várták, hogy egy közös fotót készíthessenek a Csillag születik című tehetségkutató műsor egykori versenyzőjével.

“SZEGED A MÁSODIK OTTHONOM”

Viktor elárulta, noha kétévesen elköltözött szüleivel Békéscsabára, de valahogy mindig második otthonaként tekintett Szegedre, s nagyon örül annak, hogy ezen az estén itt léphet fel, az újszegedi liget hatalmas, árnyas fákkal körülölelt színpadán. Az énekes azt is elmondta, a közönség soraiból anyukája is itt fog bulizni a koncertjén, akit a fellépés közben fog felköszönteni Anyák Napja alkalmából. “Ilyet még úgysem csináltam és szerintem még sírni is fog” – mondta el Viktor, aki nagyon színes összeállítással készült erre az estére.

VARGA VIKTOR SZÍNES ÖSSZEÁLLÍTÁSSAL KÉSZÜLT A SZEGEDIEKNEK

A repertoárban a Time To Say Goodbye című slágertől kezdve felcsendültek az énekes saját darabjai is. Csakúgy harsogta a közönség “a szőkével álmodtam barnával ébredtem” refrént, vagy a “nagy utazás, kell a kitartás” sorokat, nem utolsó sorban pedig mindenki kívülről fújta a három fellépő -DR BRS, Varga Viktor és BIGA – közös produkciójának, a Koccintós című slágernek is a fülbemászó refrénjét, “pezsgő legyen minden pohárba, és akkor koccintsunk egyet a Babámra”, hangzott kicsiktől és nagyoktól a színpad körül.

Viktor azt is elárulta, koncertje után, mivel vezet, sörözni ugyan nem fog, de a Polipra mindenképpen fel akar ülni.

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb