Mindenmás

Napi pakk: napos, elszórtan zivatarokkal tarkított napunk lesz ma Szegeden, a matekkal folytatódik az érettségi

Többnyire napos, kissé felhős kedd elé nézünk ma Szegeden és környékén, zivatarra és záporokra csak elszórtan számíthatunk térségünkben. A matekkal folytatódik az érettségi, ma van a Nemzetközi Sajtószabadság Napja és Hosszú Katinka születésnapja. Kortyolj bele a kávédba egy nagyot és kezdd a mai napot is a Szeged365 infóival!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Tímea, Irma, Alexander, Antónia, Letta, Timon, Timót, Timóteus, Viola, Violett, Violetta és Zsaklin nevű Olvasóinknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Nemzetközi Sajtószabadság Napja. 
  • 57 éve született Bódi László (Cipő) rockénekes, a Republic együttes énekese volt.
  • 2 éve halt meg Szilágyi István színész (Lópici Gáspár a Keménykalap és krumpliorrban, a Piócás ember az Indul a Bakterházban).
  • 33 éve megszületett Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő. 
Fotó: origo.hu

NAPOS IDŐNK LESZ MA, AMIT NÉHOL ZÁPOROK, ZIVATAROK ZAVARHATNAK MEG

Kedden ismét fátyol- és gomolyfelhők zavarják meg a napos időt. Szegeden és környékén elszórtan záporok és zivatarok fordulhatnak elő. A szél csak zivatarok idején támadhat fel. Hajnalban 5-12, délután 19-25 fok várható, de a záporokat, zivatarokat követően hirtelen visszaeshet a hőmérséklet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb