Közélet

Trollkodott egyet Kocsis Máté Lázár Jánossal, mert az átaludta a frakciófotózást

Lázár János 2022-ben sem került fel arra a frakciófotóra, amelyet az új országgyűlés megalakulásakor lőttek a Parlamentben. A képviselő már másodszor aludt el az eseményről, így Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője ma trollkodott vele egy kicsit, és egy vekkerórát adott neki ajándékba.

„Elaludtam és sajnos lekéstem a fotózást. Négy év múlva mindenképpen pótolni fogom” – ezt válaszolta Lázár János egy héttel ezelőtt a Telexnek, miután észrevették, hogy ismét nincs rajta a Fidesz és a KDNP hivatalos frakciófotóján. Ez egyébként nem először fordult elő a képviselővel, 2018-ban Lázár szintén nem szerepelt az új országgyűlés megalakulásakor készített frakciófotón. Akkor a 444-nek azt mondta, egyszerűen csak elaludt, és nem kell semmi különöset a dolog mögé látni.

MINI VEKKERÓRA JÁRT A KÉPVISELŐNEK

Mivel másodszor esett ez meg, ezért Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője különös ajándékkal lepte meg ma Lázár Jánost a parlament hétfői ülésnapján: egy mini vekkerórát adott a hódmezővásárhelyi képviselőnek. „Lázár János vekkerrel – így teljes a frakció” – osztotta meg a képet Facebook-oldalán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb