Szegedi ArcokVideo365

Borfeszt365: Szegedi Pletykák különkiadás – muti mit iszol?

Pénteken elstartolt a 26. Szegedi Borfesztivál, benépesült a Széchenyi, Klauzál és Dugonics tér. Egy gombostűt sem lehetett leejteni a borászok, kézművesek és vendéglátósok között nyüzsgő tömegben. Természetesen kameránkkal mi is ott voltunk, és Szegedi Pletykák különkiadásunkban arról faggattunk titeket, milyen borokat szerettek és kóstoltok.

Borfeszt365 – szigorúan egy pohárkával, szigorúan a Szeged365-tel! Programok, arcok, élmények, élő tudósítások, videók, nyeremények és 10 nap féktelen pörgés a világ legszeretnivalóbb városában, Veletek, a Szeged365 virtuális családtagjaival!

Villányi rozé, Cserszegi fűszeres, Merlot, Cabernet frank, Cabernet Sauvignon, Kadarka, siller, nem találtunk két embert, aki ugyanolyan bort fogyasztott volna, ami nem is csoda. Hatalmas ugyanis a kínálat, 150 borász hozta el a Széchenyi térre finom nedűit. A látogatók többsége azzal az elhatározással érkezett, hogy valamennyi bort végigkóstolják majd a rendezvény 10 napja alatt, mások viszont egy-egy borfajtára esküsznek.

Nézd meg videónkban, mely borokat választották a Borfesztivál első napján a szegediek!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb