Kikapcs

Focidrukkerek, egymás közt – meccsen haverkodtak össze az ásotthalmi Magyar Sziget szervezői Náksival, akinél az éjjel soha nem érhet véget

Július 27. és 30. között a Bűbáj Földjén felforrósodik a hangulat, hiszen elstartol a 19. Magyar Sziget Fesztivál az ásotthalmi Gárgyán-erdei pihenőpark fáinak hűsítő árnyékában. A zenei sokszínűségben bővelkedő fesztiválon Náksi Attila, lemezlovas is a húrok közé csap, így egyben biztosak lehetünk, a rendezvény szombati napján, a Kowalsky meg a Vega koncertje után a sátorban egy emberként énekelhetjük a hivatalos fociindulóvá avanzsált Soho Party-dalt, miszerint “Az éjjel soha nem érhet véget”.

De hogyan kerül az egykori Soho Party frontembere, majd a Náksi vs Brunner DJ duó tagja egy eredetileg rockzenei fesztiválra? Erről beszélgettünk a lemezlovassal, de szóba került az is, honnan az ismeretség a szervezőkkel, és milyen szettel pezsdíti fel a hangulatot a Magyar Szigeten.

A KÖZÖS SZURKOLÁS A MAGYAR VÁLOGATOTT MECCSEIN HOZTA ÖSSZE NÁKSIT ÉS A MAGYAR SZIGET SZERVEZŐIT

Mint mondta, a szervezők szerettek volna a rockos dallamok mellett más zenei stílusok felé is nyitni, ezért olyan fellépőket kerestek, akik valamilyen módon kapcsolódnak a Magyar Sziget eszmeiségéhez. “Jó kapcsolatom van a szervezőkkel, hiszen a magyar válogatott meccsein együtt szurkolunk, akár a Puskás Arénában, akár a külföldi mérkőzéseken, ahová, amikor csak tehetem, elkísérem a csapatot” – mondta el a lemezlovas, aki azt is elárulta, a futball szeretete, a közös szurkolás hozta össze a fesztivál szervezőivel és ezért nagyon nagy örömmel vállalta el a felkérést, és nagy várakozással tekint rá.

NÁKSI ATTILA EGY SPECIÁLIS SZETTEL ÉRKEZIK A FESZTIVÁLRA

Náksi Attila azt is elárulta, egy speciális szettel készül a Fesztiválra. Elsősorban magyar dalokat hallhat majd a közönség, felcsendülnek a 90-es és a 2000-es évek slágerei, de biztosan lesznek rockfeldolgozások is a repertoárban.

PÁRATLAN PÁROS, AZ ÉJJEL SOHA NEM ÉRHET VÉGET: KIFEJEZETTEN SZURKOLÓI DALOK IS FELCSENDÜLNEK

“Olyan dalokkal is készülök, amelyek kimondottan a szurkolóknak szólnak. Például az A.D. Studio, Páratlan páros című száma, melyről nem sokan tudják, többnyire csak azok, akik a válogatott mérkőzéseire járnak, hogy a meccs legvégén mindig felcsendül a lelátón. Picit át van írva a szövege, ahogy a szurkolók éneklik és ezt mindig szívesen lejátszom.” – tette hozzá a lemezlovas, majd elárulta rengeteg saját dalt is hoz a Magyar Szigetre, a Soho Party-s, és a Náksi és Brunner formációs időkből, de biztosan bele fog nyúlni a rockzenékbe is, legyen szó eredetiről, vagy remixről.

“Elsősorban azt várom, hogy rengeteg ismerősömmel, szurkolótársammal találkozhassak és egy nagyon jó hangulatú, Covidtól teljesen eltávolodó, végre szabad fesztiválon bulizhassunk együtt” – zárta gondolatait a lemezlovas.

SZEGED365 PODCASTINTERJÚ NÁKSI ATTILÁVAL

Hallgasd meg teljes beszélgetésünket Náksi Attilával, melyben a lemezlovas még sok – sok információt elárul arról, mivel készül a Magyar Szigetre.

A Magyar Sziget Fesztivál Ásotthalmon, a bűbáj földjén július 27-én startol el és tart egészen 30-ig. Többek között olyan fellépők garantálják a felejthetetlen hangulatot, mint a

A fesztiválra a 4 napos bérlet elővételben 17.990 Ft, a napijegy pedig 5.500 Ft-ba kerül. A jegyeket elővételben IDE kattintva éred el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb