Szegedi ArcokVideo365

“Közeli helyeken, dombokon, hegyeken” – harmadik szülinapjuk alkalmából élményautózással lepett meg egy szegedi ikerpárt a KAM Home Goes 2 Bamako csapata

Közeli helyeken, dombokon, hegyeken, szól az ismert Bikini dal, s ha hegyeken nem is jártunk, dombokon annál inkább a KAM Home Goes 2 Bamako csapatának jótékonysági kezdeményezése keretében. Kedden délután ugyanis újra akcióba lendültek a rallys srácok, Muráti Kamilló csapatkapitány ezúttal két szegedi kisfiút, egy ikerpárt, Domonkos Bencét és Balázst lepett meg harmadik születésnapjuk alkalmából egy élményautózással, a rallys srácok hatalmas terepjárójával. A különleges úton mi is velük tartottunk az újszegedi töltésen tett kirándulásra.

A GYEREKEKET ELVARÁZSOLTÁK A HEPE-HUPÁS, DIMBES-DOMBOS UTAK

Hatalmas csillogó szemekkel, izgatottságtól ragyogó arccal és fülig érő mosollyal ült a gyermekülésben Bence és Balázs, akik alig várták már a mai napot, hogy egy igazi nagy rally terepjáróban szeljék át a kietlen vidéket Újszeged töltésoldalában és az azt övező erdős részen. Voltak nagy ujjongások minden buckás, hepe-hupás résznél a földútun, ahogy belegázoltunk a derékig érő fűbe, mi pedig közben a kocsi ablakából együtt lestük, hátha a bokrokból kiugrik egy nyuszi, vagy egy őzike, majd elámulva gyönyörködtünk az autó előtt fel-felröppenő madarak táncában. Volt nagy izgalom, amikor Kamilló le – majd felhajtott a terepjáróval a dombról (ahogy a gyerekek nevezték a töltést), mindenki erősen kapaszkodott, bár sofőrünk olyan óvatosan vezetett, mintha a frissen aszfaltozott, sima pályán autóztunk volna.

AZ IKREK MÁR MÁSODJÁRA PRÓBÁLHATTÁK KI A RALLY AUTÓT

Ahogy Kamilló elmondta, Bencével és Balázzsal a tavalyi mikulás túra keretében találkozott először, amikor is a jó öreg nagyszakállas ajándékokkal halmozta el a kicsiket. Azóta, ez már a második alkalom, hogy Kamilló elhozza az ikreket egy kis élményautózásra, viszont akkor még kisebbek voltak a fiúk, nem emlékeztek az eseményre, így most teljesen, az újdonság varázsával hatott rájuk az élmény. Nem csupán az ikrek élvezték nagyon az utat, a KAM Home Goes 2 Bamako csapatkapitánya számára is hatalmas élmény volt az utazás, látni az örömet és a várakozással teli izgatottságot Bence és Balázs arcán.

Videóriportunkkal pillants be te is az élménytúra legjobb momentumaiba!

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb