Mindenmás

Sötét péntek reggel: Halálos baleset történt Kiskunfélegyházánál, tömegkarambol az M5-ösön

Nem indul valami jól a 2022-es nyár első péntekje, mára virradóan három baleset is történt Szeged környékén. Négy autó karambolozott az éjjel az M5-ös autópályán Csengelénél, háromnegyed 7-kor halálos baleset történt Kiskunfélegyházánál, reggel 8 előtt pedig egy postaautó ütközött az M43 algyői felhajtójánál.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A három baleset, időrendi sorrendben:

NÉGY AUTÓ KARAMBOLOZOTT AZ M5-ÖSÖN, HÁROM SÉRÜLT VAN

Hárman sérültek meg az M5-ös autópályán, a Csengelei pihenőhely közelében, az éjszaka – írja a Balesetinfo. Szeged felé haladt egy vendégmunkásokat szállító fehér autó, amikor egy kék autó hátulról nekiütközött, és neki lökte a külső szalagkorlátnak, majd a fehér kocsi visszapattant az útra és a forgalommal szemben állt meg. Ezután pedig még egy fekete személyautóval és egy alkatrészeket szállító kisteherautóval is ütközött. Hajnalban több kilométeres sor volt, a helyszínelés már véget ért, a torlódás is megszűnt.

HALÁLOS BALESET KISKUNFÉLEGYHÁZÁNÁL, EGY 31 ÉVES KECSKEMÉTI FÉRFI AZ ÁLDOZAT

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. június 3-án 6 óra 45 perc körül az 542-es számú úton – Kiskunfélegyházánál – egy jármű jelenleg ismeretlen okból lesodródott az útról és fának ütközött – írja közleményében a rendőrség. A sofőr kiesett az autóból, és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja a helyszíni szemlét, kerülni az 5-ös főút igénybevételével a városon keresztül lehet.

POSTAAUTÓ ÜTKÖZÖTT AZ M43 FELHAJTÓNÁL

A harmadik baleset reggel 8 előtt pár perccel következett be, mint Andris nevű olvasónktól megtudtuk, egy postaautó és egy személyautó érte utol egymást az M43-as felhajtónál, a 47-esen. Információink szerint személyi sérülés nincs, azonban Hódmezővásárhely irányában torlódásra kell számítani a körforgalomnál.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb