KikapcsVideo365

Dübörgő zene, konfetti eső és egy soha véget nem érő éjjel – ilyen volt a Deja Vu Fesztivál első napja

Nyolcezer bulizóval, teljes telt házzal robogott be Szegedre pénteken az ország legnagyobb retro fesztiválja, ahol a dübörgő zenével együtt dobbant valamennyi szív, együtt mozdult valamennyi kar és láb a színpad előtt táncoló tömegben. Elstartolt ugyanis a 90-es és a 2000-es évek felejthetetlen slágereit felvonultató Deja Vu Fesztivál!

A HANGULAT A TETŐFOKÁRA HÁGOTT A PARTFÜRDŐN

La Bouche, Kate Ryan, Arash, csak pár név a Fesztivál első napjának felllépőiből, akikkel teljes fordulatszámon pörgött a buli péntek este az Újszegedi Partfürdőn. Mindenki teli torokból énekelte, hogy “Be my lover, wanna be me lover” a La Bouche-al, vagy “Tout est chaos À côté Tous mes idéaux, des mots abîmés” skandálták franciául Kate Ryan-el, miközben a színpad előtt átjárta a tűz effekt közelségéből adódó kellemes melegség a táncolókat, de hatalmas látványt nyújtott az éjszakai fényekben megcsillanó konfetti eső is, mely alatt a karok a magasba nyúlva ringatóztak a zenére.

KORTALANUL EGYÜTT BULIZOTT MINDENKI

Kétségtelen, az idő visszapörgött a 90-es évekbe, újra 18-nak érezhette magát minden fesztiválozó, nem számít valójában hány éves. Együtt pörögtek-forogtak a bulizók teljesen kortalanul, egész családok kisgyerekekkel, fiatalok, akik nem olyan régen talán tényleg 18-ak voltak és idősebbek, akikben az őrületes hangulat régi bulikat idézhetett fel.

A színpadtól távolabb megtelt a levegő illata az ínycsiklandozó ételek illatával, miközben a kezekben a repoharak sem ürültek ki egy percre sem, s akik a szabadság maximális érzését még fokozni akarták jól megpörgette őket a magasban az XXL Extreme vidámparki hinta.

MA FOLYTATÓDIK AZ ŐRÜLET

Szerencsére nem kell sokat várni a folytatásra, ma délután Korda Györggyel és Balázs Klárival, Lou Begával, a Las Ketchuppal és a Basshunterrel dübörög tovább a Deja Vu Fesztivál.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb