Kikapcs

Szeged365 fotóriport: Korda Gyuri bácsiék megint leigázták Szegedet, őrületes hangulat és újabb telt ház a Deja Vu Fesztivál második napján

Telt házzal zakatolt szombaton a Deja Vu Fesztivál második napja is: nyolcezer ember bulizott együtt az Újszegedi Partfürdőn a 90-es és a 2000-es évek ikonikus slágereire az ország legnagyobb retro fesztiválján, ahol mindenki újra 18 lehetett.

Korda Gyuri bácsiék megint leigázták Szegedet, nem volt olyan fesztiválozó, aki ne tudta volna teli torokból énekelni a Mamma Mariát, de óriásit hasított az éjszakában Lou Bega, a Las Ketchup és a Basshunter is. Olvasók százai üzentek és kommenteltek nekünk arról, hogy a szombati időutazás határai az Újszegedi Partfürdőnél nem álltak meg, a Deja Vu Fesztivál legendás dallamai betöltötték az egész belvárost.

Van, valami különös szépsége annak is, hogy a háromnapos retro őrületet a falunapokat, vagy éppen a majálist idéző vurstli kíséri, olyan vidámparki elemekkel, mint a dodgem, a céllövölde, vagy az XXL Extreme hinta. Egy kicsit olyan, mintha a színpadtól távolodva a fesztiválozó egy teljesen más milliőbe kerülne, ami viszont láthatóan a véget nem érő tánc és a slágerek skandálása után nagyon bejött az időutazó bulizóknak.

Az őrület ma sem áll meg: a fesztivál zárónapján a Kozmix, Alex Gaudino és a Cascada repít vissza a 90-es és 2000-es évekbe.

Fotók: Zombori József

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb