Szegedi Arcok

Íjászattal, lövészettel és Puskás Öcsi bácsi dedikált labdájával startol el vasárnap a Jótékonysági Apák napja Szegeden

Június 19-én, vasárnap Jótékonysági Apák napi programokkal várják az édesapákat, nagypapákat és az egyedülálló szülőket, legyen szó akár édesanyákról is, a Béketelepi Általános Iskolába, ahol a résztvevők többek között kipróbálhatják az íjászatot, az airsoft fegyvereket, fotózkodhatnak a KAM Home Goes 2 Bamako Rally autójával, vagy a Bujdigép hatalmas KRaZ teherjárgányával. Az Apák napi rendezvényről a főszervezővel, 2020-as Kiemelt Példamutatásért díjas ismert jótevővel, Antoni Dusánnal beszélgettünk.

IGAZI PROGRAMKAVALKÁD VÁR A RÉSZTVEVŐKRE

Ahogy a főszervező megosztotta velünk, nem véletlen a helyszínválasztás sem, hiszen egykor ő is a Béketelepi Általános Iskola padjait koptatta, így örömteli nosztalgiával készül a visszatérésre régi iskolájába.

A délelőtt folyamán a látogatók pedig izgalmas programok tömkelegéből választhatnak: lesz egy kis bokszzsák püfölés, kapura rúgás, motorozási lehetőség, íjászat és lövészet, de mellette a KAM Home Goes 2 Bamako Rally és a Magyar Rescue 4×4 – Életmentés határok nélkül csapata, valamint a Bujdigép Kft. hatalmas járgánya emeli a hangulatot, de a résztvevők fotózkodhatnak rendőrautóval is, sőt ki is próbálhatják a rendőrségi felszereléseket.

AZ ESEMÉNYEN MEGEMLÉKEZNEK AZ ELHUNYT ÉDESAPÁKRÓL IS

Az eseményen azokról az édesapákról és nagypapákról sem feledkeznek meg, akik már sajnos nem lehetnek közöttünk, az ő emlékükre a résztvevők buborékokat fognak fújni a magasba. A megható pillanatokat egy drónnal rögzíteni is fogják a szervezők. Ez egy nagyon fontos pontja lesz a napnak.

AZ ESEMÉNY JÓTÉKONYSÁGI CÉLOKAT IS SZOLGÁL

Antoni Dusán elmondta, mind minden általa szervezett esemény, az Apák napi program is jótékony célokat szolgál: a jótékonysági sütivásár és a programok alatti támogatásokból befolyt teljes összeget a Makray Fogyatékkal Élő Gyermekek Nappali Intézményének a részére adományozzák.

A NAP FOLYAMÁN ÁTADJÁK A PUSKÁS ÖCSI BÁCSI ÁLTAL DEDIKÁLT LABDÁT A LEGTÖBBET LICITÁLÓNAK

Ez még nem minden, holnap, azaz szombaton lezárul a licit egy különleges relikviára, egy Puskás Öcsi bácsi és pár csapattársa által dedikált labdára. Az aukcióból befolyt összeget pedig a szervezők egyenlő részben osztják szét a Fogyatékos Kisiskolásokért Alapítvány és a Makray Fogyatékkal Élő Gyermekek Nappali Intézménye között. Antoni Dusán elmondta, a licit jelenleg már 250 ezer forintnál jár.

SZEGED365 PODCASTINTERJÚ ANTONI DUSÁNNAL, A JÓTÉKONYSÁGI APÁK NAPJA FŐSZERVEZŐJÉVEL

Hallgasd meg a teljes beszélgetésünket Antoni Dusánnal, melyben még több infót megtudhatsz a vasárnapi rendezvény részleteiről.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb