Szegedi ArcokVideo365

400.000 nettót is kereshet egy fodrász a szegedi Biohair Napfényben… időben szólunk: pont csapatot bővítenek!

A pénz nem boldogít (de), tartja a mondás, viszont amikor azt látja az ember fia (vagy éppen lánya), hogy fodrászként 400 ezret kereshet nettóban, azért felkapja a fejét. Az említett fizetéshez nem Kanadában vagy Monte Carlo-ban kell munkát vállalnod, sőt, még csak Budapestig sem kell menned, a szegedi Napfény Parkban működő Biohair szalon hirdet ennyiért állást. Amikor megláttuk, először visszatettük a helyére a menet közben leesett állunkat, majd felhívtuk Ivánkay Juditot, a szépségszalon üzemeltető-tulajdonosát, hogy a saját fülünkkel halljuk a számot.

Mint a TV-reklám is mondja (bár az egy teljesen más dologról szól), úgy is lett. “400 ezer” – vágta rá Jutka arra a kérdésünkre, hogy “mennyi nálatok a nettó, ha valaki rendesen odateszi magát?” A fodrászat-kozmetikát üzemeltető vállalkozó hölgy elmondta, hogy ennél többet, meg persze kevesebbet is lehet náluk keresni, attól függ, hogy mennyi munkát vállal az illető.

A havi 400 ezer egy 8 órában dolgozó, temperamentumos kolléga fizetése, de mint magyarázta, ezért az összegért azért nem kell sérvet kapni, viszont ha valaki tényleg belead apait-anyait a havi nettó 500 is összejöhet.

A bérezés teljesítményarányos, a szalonban annyit keresel, amennyit dolgozol.

MEGLEPETÉSEK? A BIOHAIR-BEN NINCSENEK

Van pár fodrász ismerősünk, akik azért meséltek már cifra dolgokat (nem, nem a Biohairben dolgoznak). A második kérdésünk éppen ezért arra irányult, hogy van-e bármilyen költsége egy olyan fodrásznak, aki hozzájuk szegődik. “Itt csak mi fizetünk, nem a fodrász” – mesélte nevetve Ivánkay Judit, majd elkezdte sorolni: nincs székbérlet, nincs anyagköltség, nincs rezsiköltség, nem kell könyvelői díjat fizetni, sőt, mivel bejelentik őket, még járulékot sem kell maguk után fizetniük.

NETTÓ 400 EZER, 8 ÓRÁBAN, BEJELENTETT MUNKAVISZONYBAN

A lényeget a fenti alcímben már el is mondtuk, de ehhez még hozzátette interjúalanyunk, hogy a Biohair egy sokkal korrektebb rendszert garantál, mint a magányos farkas fodrászok mindennapjai. Csak az előre megbeszélt időben kell dolgozni, nem kell új napokat vállalni, csak mert egy törzsvendég megsértődik, ha nem állsz rendelkezésre vasárnap délután. “Itt nincs olyan, hogy éjjel zaklatnak időpontért a törzsvendégeid” – magyarázta. A Biohair Napfényben amint lejárt az illető munkaideje, kiesik a kezéből az olló és gyakorlatilag nem is hall a munkahelyéről a következő munkanapig.

ÍGY PÖRÖG AZ ÉLET A SZEGEDI BIOHAIRBEN

A hangulatot nehéz leírni egy cikkben, de annál könnyebb átadni egy traccsolós-hajvágós videóban. Az alábbi interjút pár hete készítettük a Biohair Napfény tulajdonosával, szerintünk pár másodperc után át fog menni a feeling, meg persze az is, hogy a 400 ezres nettó mellé egy korrekt, intelligens légkör is dukál:

Megjött a kedved, hogy a Biohair csapatába tartozz? Jelentkezz mailben ([email protected]) vagy Messengeren, ha pedig már rommá kerested magad, gondolj majd szegény, szerencsétlen újságíró-társadalomra és dobj nekünk egy húszast az utcán (nevet).

[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb