Közélet

Van +1 milliárdos Magyarországon, de a 100 leggazdagabb magyart tartalmazó listára ezzel a nyereménnyel még nem fért fel

Elő a szelvényeket, mert elvitték tegnap este a Szerencsejáték Zrt. információja szerint az ötös lottón felhalmozott nyereményt. Az egy darab telitalálatos szelvénnyel az 1.785.282.580 forintot nyertek. Betűkkel egymilliárd-hétszáznyolcvanötmillió-kétszáznyolcvankétezer-ötszáznyolcvan forint. Te mit tennél, ha ekkora összeget nyernél?

A Szerencsejáték Zrt. információi szerint elvitték a főnyereményt. Valakire tegnap este széles mosollyal rámosolygott Fortuna, a négylevelű lóhere nőtt előtte ki a földből és akkorát nyert tegnap az Ötöslottón, hogy azonnal bekerült a magyar milliárdosok szűk ligájába ezzel a nyereménnyel, de nem fért fel az első száz leggazdagabb hazai ember közé. Visszakanyarodva az összeghez: a papírpénzeink súlya 1 darab papírpénz-1 gramm így az nyert összeg súlya kerekítve: 1.72 tonna lenne + 2 raklap, mert egy raklap nem lenne elég, és nincs az a nejlonszatyor ami ezt elbírná. A jövőheti nyeremény 150.000.000 Ft. Gratulálunk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb