Szegedi Arcok

Felnőttfilmben szerepelt az ismert szentesi humorista (18+)

Vannak dolgok, amelyeken nincs mit szégyellni – vallja Hajdú Balázs, a Comedy Club szentesi származású humoristája, aki egy interjúban arról mestélt, hogy karrierje hajnalán felnőttfilmben szerepelt statisztaként. A stand up-os az Iwiw-en talált rá a hirdetésre 15 évvel ezelőtt, amelyben annyi szerepelt, hogy statisztákat keresnek, majd odaérve meglepődve tapasztalta, hogy a szereplőket anyaszült meztelenül sminkelik.

A “szentesi humormaffia” (Balázs mellett Badár Sándor és Kőhalmi Zoltán is Szentesről származik) legfiatalabb tagja az Iwiw-hirdetés láttán úgy érezte, érdekes lenne egy napot eltölteni a kamerák társaságában, ekkor ugyanis még nem volt humorista. “

“A forgatási helyszínen láttam, hogy a főszereplőket meztelenül sminkelik, akkor megdöbbentem, de úgy voltam vele, most már nem szállok ki” – magyarázta a Blikknek a Dumaszínház, majd a Comedy Central arca. Bár kezdetben gyöngyözött a homloka, a humoristán végül minden ruha rajta maradt. Nem volt hiány azonban körülötte a pőre szereplőkből: mint mondja, gyorsan hozzá lehet szokni, hogy az alkotásban komolyabb szerepeket „alakítók” ádámkosztümben játszottak.

“A jelenetemben öltönyt kellett felvennem, a lányok pedig koktélruhában voltak. Egy bulin kellett tombolnunk, amin a főszereplők egymásnak estek és előttünk kezdtek el szexelni. Eleinte nyilván furcsa volt, de pár óra alatt hozzá lehetett szokni a látványhoz. Utólag azt mondom, vicces és érdekes élmény volt, be is raktam a sztorit az egyik műsoromba” – mesélte Balázs, aki egyébként is a saját élményeiből építkezik, azokat fűszerezi meg az érzéseivel, gondolataival.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study Medicine in Nigeria
'Fel a tetejéhez' gomb