Mindenmás

Autós csapódott kamionba az M5-ösön Balástyánál, teljes útlezárás van a helyszínen (frissítve)

A baleset 2022. június 26-án 8 óra 50 perc körül történt a sztráda 146-os kilométerszelvényénél, ahol egy autó egy kamionnak ütközött. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben nem sérült meg senki. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben – írja a rendőrség hivatalos honlapján.

Kérünk mindenkit, hogy vezessetek óvatosabban a nagy meleg miatt az ember koncentráló képessége csökken, így veszélyesebbek az utak. Mindenkit várnak haza. A baleset helyszínén torlódásra kell számítani Szeged felé a 146-os kilométerszelvényénél. A rendelkezésünkre szolgáló hivatalos hírek szerint személyi sérülés nem történt.

FRISSÍTVE (10:32): FÉLPÁLYÁN MEGINDULT A FORGALOM

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett kezdődött meg, 10 órakor azonban félpályán megindult a forgalom. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

FRISSÍTVE (12:05): ÚJRA JÁRHATÓ AZ M5-ÖS

A helyszíni szemle és a műszaki mentés 11 óra 45 perckor befejeződött, a rendőrség a forgalomkorlátozást feloldotta, a forgalom folyamatosan halad – olvasható a police.hu-n.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb