BlogSzegedi Arcok

Fagyit, bírod? Légy Te a Szegedi Nyár 2022-es Fagyiarca, indul a nevezés!

Orbitális pörgést hozott a REÖK és Delimo Kézműves Cukrászdák 2021-es Szegedi Nyár Fagyiarca játéka, amelyet tegnap harmadik alkalommal indítottak útjára a szegedi cukrászok. Az üzenet ezúttal is telitalálat, mellé is álltunk a dolognak.

Harmadik éve buzdítja a minőségi, szegedi fagylaltok fogyasztására a szegedieket a két közismert cukrászda, akiknél továbbra is alapvető célkitűzés a természetes alapanyagokból készülő, egészséges termékek népszerűsítése. A verseny tematikája gyakorlatilag megegyezik a 2020-as és 2021-es évad kiírásával:

  • egy hónapon át fagyizós képeket várnak a szegeidektől,
  • egy újabb szűk hónapon át beszavazóshow-t tartanak, avagy a beküldött fotókra lehet voksolni,
  • közben pedig mindenkit megszórnak mindenféle nyereménnyel, többek között SZIN és Szegedi Szabadtéri beugrókkal, végtelenített fagyibérlettel (és ez nem vicc), napszemüveg-utalvánnyal, Trója és Rozmaring vacsorameghívásokkal és egy ultra vagány, a magyar piacon még nem is elérhető elektromos kisautó két hetes bérleményével.

Kedvet kaptál hozzá?

Nyalj egy fagyit és küldd el a fotót Facebook üzenetben a REÖK Kézműves Cukrászda csapatának, a játékszabályokat pedig lent fejtjük ki bővebben. Apropó, az autó, amelyet szeptembertől a Veszprémi Autóháznál lehet majd elérni Szegeden:

ELINDULT A NEVEZÉS, FAGYIZZ, FOTÓZZ ÉS NYERJ!

Nevezés: 2022. július 6 – 29. között

Tegnap óta szűk egy hónapon át arra buzdítják a vendégeiket, hogy üljenek le egy fagyira, fotózzák le magukat (lehet vicces, szexi, normál vagy bármilyen, továbbá nincs semmiféle megkötés vagy korlátozás, a lényeg, hogy vizuálisan értékelhető fotó legyen).

A képeket IDE küldd el üzenetben, legkésőbb 2022. július 29., 23:59-ig.

IZGALMAS LESZ A NYÁR VÉGE: SZÓLJ A CIMBORÁKNAK, BARÁTNŐKNEK, HOGY SZAVAZZANAK RÁD!

Beszavazóshow: 2022. július 30 – augusztus 19. között

A második fázisban a zsűri által leválogatott fotók gazdáira voksolhatnak a felhasználók, akiknek a szavazatait értékes nyereményekkel hálálják meg. A szervezők elmondása szerint minden szalonképes, vizuálisan igényes fotót beválogatnak, a szűrés célja csakis az, hogy az esetleges trollkodásokat vagy másokat sértő anyagokat kiszűrjék. Tavaly egyébként bődületes harc bontakozott ki a fináléban, a végére több, mint 10 ezer voks landolt a REÖK Cukrászda oldalán.

FINÁLÉ AZ ÁLLAMALAPÍTÁS ÜNNEPÉN

Eredményhirdetés és díjátadó: 2022. augusztus 20.

Az Államalapítás Ünnepén a REÖK Kézműves Cukrászda előtt, a Magyar Ede téren adják át a díjakat, ünnepélyes keretek között.

Apropó, díjak: mutatjuk, mit zsebelhetsz be fagyiarcként és mit, ha csak voksolsz a többiekre!

NYEREMÉNYEK, AMELYET A FAGYIARC(OK) KAP(NAK)

A legtöbb voksot kapó győztes kap két hétre egy XEV Yoyo elektromos autót, töltéssel, 2 hétre, a forgalmazó Veszprémi Autószalon jóvoltából, hozzá egy
napszemüveg-utalvány 15.000 Ft értékben az újszegedi STAR Optika felajánlásával, egy 10.000 Ft-os vacsorát a Trója Ételbárba és a kedvencünket:

…egy REÖK Cukrászda 2022-es fagyibérletet, amellyel 2022. augusztus 20 – szeptember 30. között díjmentesen fagyizhat az illető.

A 2. legtöbb voksot kapó nevező megkapja a fent említett fagyibérletet és 10.000 Ft-os Trója-meghívást, plusz egy SZIN-napijegyet, a harmadik pedig ugyanezt, csak nála a Trója helyett egy heti Rozmaring meghívás a gasztro-meglepetés.

A VOKSOLÓKRÓL SEM FELEDKEZNEK MEG, SŐT…

Még nincs vége, a szavazók közül nyolc felhasználót sorsolnak ki a Random.org szoftverével, ők az alábbi tételeket nyerik (játékosonként 1-1 nyereményt):

  • 2 db 2 fős Szegedi Szabadtéri Játékok belépő
  • 2 db 5000 Ft-os Trója meghívás a 2022-es nyár szezonális finomságaiból
  • 2 db 3000 Ft-os Delimo meghívás
  • 2 db egy heti Rozmaring menü

A Szeged365-tel nem maradsz le a produkcióról, a verseny kiemelt médiapartnereként folyamatosan beszámolunk majd az állásról, bemutatjuk a finalistákat és élőben adjuk a díjátadót. Stay Tuned.

A nyereményjáték támogatói: REÖK Kézműves Cukrászda, DELIMO Kézműves cukrászda, Veszprémi Autószalon Szeged, Star Optika, Trója Ételbár, Rozmaring Étterem.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb