Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: kamionos találkozó, Söröm Fesztivál és úszó OB teszi izgalmassá ezt a hétvégét Szegeden

Mindjárt kitör a hétvége, s ahogy azt már megszokhattuk, most sem fogunk unatkozni Szegeden. Ma elstartol a kamionos találkozó a Szikin, amit látványos felvonulás előz meg Szegeden, indul a Söröm Fesztivál, de lesz úszó OB is a Maty-éren, ahol többek között Olasz Annáért és Pádár Nikolettért is szurkolhatunk.  Már nincs sok hátra a munkából, tarts ki, addig is, szemezgess a hétvége legígéretesebb programjaiból Kikapcsunkkal!

PÉNTEKEN INDUL A NEMZETKÖZI KAMIONOS ÉS MOTOROS TALÁLKOZÓ SZEGEDEN

Július 15-én és 16-án óriás gépszörnyek veszik birtokba a Sziksósfürdő Strand és Kempinget, ugyanis immáron 32. alkalommal elstartol a Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozó. Az esemény leglátványosabb elemei évről évre, amikor Szeged útjain felvonulnak a grandiózus monstrumok, illetve a rendezvény zárásaként, amikor a rakparton gyorsulási versenyen mérik össze erejüket a benzinfalók. Ágoston Attilától, a Találkozó szervezőjétől azonban megtudtuk, az előző évhez hasonlóan idén is elmarad az igazi adrenalinlöketet adó gyorsulási verseny.

PÉNTEKEN ELSTARTOL A VI. SÖRÖM FESZTIVÁL

Júliusban végre újra habozhat a sör Szegeden, ugyanis 15-én elstartol a VI. Söröm Fesztivál a városban, ám ezúttal a Dugonics tér helyett Újszegeden, az Erzsébet ligetben – olvasható a Szegedtourism oldalán.

SZOMBATON NYIT A KISZOMBORI KUKORICA ÚTVESZTŐ

Szombaton nyit a kiszombori Kukorica Útvesztő, amely a tizenegyedik szezont kezdi meg. A Rádió 88 szerint bár a szervezők tartottak tőle, hogy a rendkívüli aszály miatt teljesen kiszárad a növény, viszont végül, ha a szokásosnál alacsonyabbra is nőttek a szárak, a labirintushoz alkalmasak lettek.

NYÍLT VÍZI ÚSZÓK ORSZÁGOS BAJNOKSÁGA LESZ VASÁRNAP A MATY-ÉREN

A tavalyi OB után idén is hazai pályán, a Maty-éren rendezik a nyílt vízi úszók országos bajnokságát, a Szegedi Olimpiai Központban vasárnap 15 órakor rajtol a mezőny.

PÉNTEKEN ÉS SZOMBATON IS VÁR A LAPOS BEACH

A strandolás, napozás, úszás és strandröplabdázás mellett is ígéretes programokkal kecsegtet a Lapos Beach ezen a hétvégén: pénteken DJ Mista, szombaton és vasárnap pedig DJ Gabro lesz a hangulatfelelős a Tisza partján.

PÉNTEKEN LUIGI ZENÉL MAJD A GARDEN STÉGEN

Kellemes dallamok, ismert slágerek, és a csodás Tisza. Péntek este hét órától Luigi zenél a Garden Stégen, kínálva kellemes kikapcsolódást az érdeklődőknek.

A SZEGEDI MOZIK SZÍNES KÍNÁLATTAL VÁRNAK EZEN A HÉTVÉGÉN IS

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi kínálatában megnézheted Thor: Szerelem és mennydörgés című filmet, vagy A játszma című magyar drámát is. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY

A Cinema City-ben feltűnik a filmvásznon a Jurassic World legújabb darabja, a Világuralom, valamint a Lightyear című animációs kalandfilm is. A teljes műsorért kattints ide.

TÁNCOLD ÁT AZ ÉJSZAKÁT A SZEGEDI BULIKBAN

TISZA DOKK

Csajok a csúcson bulival hasít bele a szombat éjszakába a Tisza Dokk, ahol Welldan fog gondoskodni a jó hangulatról.

HUNGI

Július 16-án szombaton visszatér a Hungiba a White Party. Ezen az éjszakán rátok is számítanak, ha van kedvetek gyertek talpig fehérben. A lemezjátszókat, hogy az éjjel soha ne érjen véget DJ Matesz pörgeti.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ติดเน็ต ais
'Fel a tetejéhez' gomb