Mindenmás

Napi pakk: 36 fokos kánikula, Lukács Laciék a Magyar Szigeten

Kitört a péntek! Kitartás, már csak ezt a napot kell a melóban végigtolni és itt a hétvége. Kitart a kánikula is Szegeden, masszív 36 fokot jósoltak mára, viszont már úton van a felmentősereg! Robog tovább a Magyar Sziget is Ásotthalmon, ma Lukács Laciék robbantják fel a színpadot! Keverd meg a kávéd, kend meg a pirítóst, mi pedig hozzuk is a legfontosabb napindító infókat!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK, ÉVFORDULÓK

Nagyon boldog névnapot Nektek: Flóra, Márta, Beatrix, Bolda, Elmó, Farkas, Félix, Orbán, Szerafina, Virág! Születésnaposokat és neves évfordulókat is ünnepelünk ma, hiszen:

  • 68 éve annak, hogy először jelent meg J. R. R. Tolkien műve, A Gyűrűk Ura. Az Egyesült Királyságban jelent meg. A trilógia első kötete jelent meg ezen a napon, a “A Gyűrű szövetsége”.
  • 64 éve Dwight D. Eisenhower, az USA 34. elnöke aláírta a törvényt, mellyel megalapította a NASA-t, azaz a Nemzeti Légügyi és Űrhajózási Igazgatóságot.
  • 41 éve született Fernando Alonso spanyol autóversenyző, 2-szeres Forma 1-es világbajnok.

PÉNTEKEN MÉG KITART A HŐSÉG

Tovább dübörög a kánikula, pénteken is sok napsütésre van kilátás Szegeden, és csapadékra sem kell számítani. Az előrejelzések azt mutatják, hogy élénk lesz a légmozgás. A legmelegebb órákban 31-37 fokot mérhetünk Szegeden.

LUKÁCS LACIÉK ROBBANTJÁK FEL AZ ÁSOTTHALMI SZÍNPADOT

Szerda óta zakatol az alaposan felturbózott Magyar Sziget az ásotthalmi Gárgyán-erdő melletti pihenőparkban. Péntekre is jutott bőven program a csápolni vágyóknak, hiszen Lukács Laciék robbantják fel az ásotthalmi színpadot. Bizony, érkezik a Tankcsapda, de velünk lesz a Depresszió és a Road is!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb