Kikapcs

Vajda Attila kenussal és Kiss Gergely birkózóval startol el a Korábban Érkeztem Alapítvány Családi napja vasárnap

Immár 8. alkalommal szervezi meg Családi napját a 10 éves Korábban Érkeztem Alapítvány július 31-én, vasárnap 9:00-15:00 óra között az újszegedi EKO parkban, olvasható az alapítvány szerkesztőségünkhöz küldött közleményében.

OLIMPIKONJAINK EMELIK A RENDEZVÉNY HANGULATÁT: VAJDA ATTILA KENUS ÉS KISS GERGELY BIRKÓZÓ IS OTT LESZ

Mint írták, a vírus okozta elszigetelődés után ez az első alkalom, hogy ilyen keretek között lehetőség nyílik a rendezvény megtartására. Az eseményen a kicsiket és nagyokat számos izgalmas és szórakozttaó programmal várják a szervezők: lesznek ugrálóvárak, népi fajátékok, kézműves foglalkozások, arcfestés, célbalövés, Rodeó bika, valamint az ERGO evezőpadon családi és sportolói verseny színesíti a napot. Sőt, a látogatók találkozhatnak Vajda Attila, olimpikon kenussal és Kiss Gergely, olimpikon birkózóval is.

JELKÉPES SÉTÁVAL ÜNNEPLIK MEG AZ ANYATEJES TÁPLÁLÁS VILÁGNAPJÁT

A szervezők tájékoztatása szerint a rendezvényen jelképes sétával- az EKO park adottságait kihasználva- szeretnék felhívni a figyelmet az anyatejes táplálás jelentőségére. Az idei augusztus 1-jei, Anyatejes táplálás világnapját, így kívánják megünnepelni immár 4. alkalommal. 

“Bízunk benne, hogy ez a Családi találkozó egy óriási színes júliusi PICnik-ké alakul, amihez támogatóinknak köszönhetően, mi biztosítjuk a finomságokat, a péksüteményeket, a 100% os gyümölcsleveket és egy egytál meleg ebédet. A délelőtti-délutáni pihenőhöz, kérjük hozzanak magukkal piknik plédeket” – írta a Korábban Érkeztem Alapítvány csapata.

Az eseményről bővebb információt IDE kattintva találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb