Közélet

Márki-Zay Péter: keddig dönthetnek a vásárhelyiek arról, legyen-e a településen augusztus 20-ai tűzijáték

“A kutyások, az állattartók nagyon régóta berzenkednek ellene, a csendes többség eddig úgy láttuk, szeretné, ha lenne tűzijáték, most az Önök kezében van a döntés” – mondta el péntek délelőtti sajtótájékoztatóján Hódmezővásárhelyen a városháza előtt Márki-Zay Péter, polgármester. Hozzátette, keddig mondhatják el véleményüket a témában a helyiek.

KEDDIG MONDHATJÁK EL VÉLEMÉNYÜKET A HELYIEK A TŰZIJÁTÉKRÓL

Márki-Zay Péter elmondta, a jelenlegi környezetben a megszorítások, adóemelés, rezsiemelés következtében nagyon sokan kifogásolták különböző városokban a tűzijáték megrendezését és egyre több város mondta azt le, mint például Szentes és Szeged. “Azt, hogy Hódmezővásárhelyen legyen -e tűzijáték Önök fogják eldönteni” – közölte a polgármester, majd elmondta, pénteken kerül az önkormányzat közéleti lapja a postaládákba, ebben lesz egy szavazólap, amelyet kitöltve kedd délután 4 óráig lehet majd leadni, például a városházán.

SZEGEDEN NEM LESZ TŰZIJÁTÉK

Úgy néz ki, döntött Botka László: lefújják a 2022-es szegedi tűzijátékot. Az információt Iványi Aurél osztotta meg Facebook oldalán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb