Kikapcs

Strandok Éjszakája Szegeden: ma este a Napfényfürdő Aquapolis medencéjéből gyönyörködhetsz a csillagokban

Idén már tizenharmadik alkalommal rendezik meg a hazai fürdők a Strandok Éjszakáját. Természetesen Szeged sem maradhat ki a buliból: a 24.hu közzétette a programsorozatban részvevő strandok listáját, amin a Napfényfürdő Aquapolis Szeged is helyet kapott. Ma este a Napfény Városának legnagyobb fürdőjében csapathatod.

A Magyar Fürdőszövetség 2010 nyarán indította útjára a Strandok Éjszakája nevet viselő rendezvénysorozatot, mely évről évre több csobbanni vágyót vonz. Idén már több mint 40 fürdő várja a strand-fanatikusokat a megszokott nyitvatartási idő után. A szegediek is medencébe mártózhatnak július utolsó szombatjának estéjén, hiszen a Napfényfürdő Aquapolis késő estig várja a vendégeket.

ESTE 11-IG TART A BULI A SZEGEDI NAPFÉNYFÜRDŐBEN

NYÁR. ZENE. STRANDOLÁS. – nem árulnak zsákbamacskát, ez a mottója a szegedi Napfényfürdő Aquapolisnak idén nyáron. A Strandok Éjszakája rendezvénysorozatra sem készülnek másképp, a parádés hangulatot és a tökéletes lazulást változatos programokkal biztosítják. A buli egészen este 11-ig tart majd, a fürdő Facebook eseményében feltüntetett programok közül pedig bátran csemegézhetnek a látogatók.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb