Mindenmás

Napi pakk: 33 fok, nyári időjárás és Farkas Bertalan szülinap

A hétvégi hidegfrontnak már a nyoma sincs, mától ismét melegedés kezdődik, azaz visszatér a nyári kánikula Szegedre. Szóval, ne tedd messzire a strandpapucsot, az esernyőt viszont egy időre elfelejtheted. Kezdd a napot a Szeged365-tel, meghoztuk a legfontosabb reggeli infókat, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Lehel, Alfonz, Gusztáv, Mária és Mia nevű olvasónknak! Hoztunk pár születésnapost is keddre:

  • 100 éve látta meg a napvilágot Agárdy Gábor Jászai- és Kossuth-díjas színész, a Nemzet Színésze,
  • 73 éve született Farkas Bertalan, a mindeddig egyetlen magyar űrhajós,
  • 49 éve Ullmann Mónika színésznő (Szeleburdi család),

MEGLÉPJÜK A 30 FOKOT

Kedden a fátyol- és gomolyfelhők mellett hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, így marad a kellemes nyári időjárás Szegeden is. Elszórtan egy-egy zápor, zivatar az ország középső harmadában fordulhat elő. Az északias szél több helyen is élénk lehet. Hajnalban 11-19, délután 27-33 fokra készülhetünk.

MÁIG KAPTAK HATÁRIDŐT A VÁSÁRHELYIEK

“A kutyások, az állattartók nagyon régóta berzenkednek ellene, a csendes többség eddig úgy láttuk, szeretné, ha lenne tűzijáték, most az Önök kezében van a döntés” – mondta el péntek délelőtti sajtótájékoztatóján Hódmezővásárhelyen a városháza előtt Márki-Zay Péter, polgármester. Hozzátette, keddig mondhatják el véleményüket a témában a helyiek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb