Szegedi Arcok

28 éves, punk, iszik mint a gödény – zavaros elveket valló szegedi akarta felgyújtani a Fidesz-irodát

“Egyszerre punk és Jakab Péter követője” – a Metropol ma reggel azt írta, tudják, ki az a zavaros eszméket valló férfi, aki ittasan és begyógyszerezve, Molotov-koktéllal akarta felgyújtani a szegedi Fidesz-irodát. A 28 éves fiatalember “Csicska” néven ismert Szegeden, állítólag gyakran iszik gyógyszerre és zavaros, nehezen követhető elveket vall.

Metropol ma reggeli cikkében egy halom infót közölt az elkövetőről, aki ittas és begyógyszerezett állapotban nemcsak betört az irodába, de meg is kísérelte felgyújtani a helyiséget. Tudatosan felkészülve a rombolásra, házilag úgynevezett Molotov-koktélokat készített, üvegekbe benzint töltött, majd felgyújtotta azokat. Csak az arra tévedő járókelőknek köszönhető, hogy a tüzet még idejében sikerült eloltani.

ALKOHOL, AJZÓSZEREK, KÁBÍTÓ HATÁSÚ GYÓGYSZEREK

Íme a lap állításai, tételesen:

  • A magát punknak valló férfi, P. Ádám a lap információi szerint zavaros, nehezen követhető elveket vall.
  • Szeged irányítószámát tetováltatta magára (legalább lokálpatrióta, na).
  • Felszolgálóként dolgozott, de inkább alkalmi munkák jellemezték, környezetében a legtöbben Csicska gúnynevén ismerik. 
  • A lap tudomása szerint a férfi évek óta zavaros elveket vall, és tudomásuk van arról is, hogy jellemzően kábító hatású gyógyszereket beszedve fogyaszt nagy mennyiségű alkoholt vagy más ajzószereket. 

Nem tudni, hogy pontosan mi motiválta a betörésben és a robbantásban, az őt ismerők értetlenségüket fejezték ki a súlyos bűncselekmény hallatán. A kormányközeli lap (of course) kiemelte, hogy “Csicska” a Facebook-on Jakab Péter követői közé tartozik, bár, a múlt heti tette után inkább az lett volna meglepő, ha kiderül róla, hogy óriási Orbán Viktor fan.

MÉG AZNAP REGGEL ELFOGTÁK

Mint aznap reggel elsőként megírtuk, a rendőrségre 2022. július 28-án 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Szeged belvárosában egy férfi betörte egy Victor Hugo utcai ingatlan ablakát és bemászott. A helyszínre érkező rendőrök megtalálták a férfit, aki idő közben Molotov-koktélt dobott el az épületben, mellyel tüzet okozott.

A járőrök a tüzet eloltották, a 28 éves szegedi férfit elfogták és előállították. Elszámoltatása folyamatban van.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb