Mindenmás

Motorost ütöttek el Szegeden, karambol a 47-esen, több sérült is van – dupla balesettel indult a csütörtök

Két, szinte egy időben történt balesettel indul a hét utolsó előtti munkanapja, pick up és nyerges vontató ütközött a 47-esen Vásárhelynél, a szegedi Hajós utcában pedig egy motoros és egy autós volt a résztvevő. Mindkét esemény reggel 8 előtt történt, sajnos az előbbi esetében sérültek is vannak.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

PICK UP KONTRA NYERGES VONTATÓ A 47-ESEN

Egy pick up (a katasztrófavédelem kisteherautóról tud, a rendőrség terepjáróról, Tamás nevű olvasónk pedig azt írta, hogy a kettő kombinációja, tehát, pick up) és egy nyerges vontató karambolozott a 47-es főút 209-es kilométerénél, Hódmezővásárhely közelében – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínen tartózkodnak. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Nem hivatalos információink szerint hárman sérültek meg a balesetben, őket épp a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ hódmezővásárhelyi tagintézményébe (a hivataloskodást félre téve, a vásárhelyi kórházba, na) viszik a mentők.

Rákérdeztünk a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányságnál, Balázs Csaba főhadnagytól azt tudtuk meg, hogy ráfutásos baleset történt, ők két, könnyű sérültről tudnak.

FRISSÍTVE: KATONAI JÁRMŰ KARAMBOLOZOTT, A HELYSZÍNRŐL ELVIHARZÓ MENTŐ ŐZET ÜTÖTT

Délelőtt újabb Szeged365 olvasói tudósítások futottak be az eseményről, mint többen megírtátok, a két résztvevő:

  • egy Toyota Hilux pickup,
  • és egy katonai teherautó voltak.

Szinte már szürreális, de az eseményről elviharzó mentővel egy újabb baleset is megtörtént, a helyszínen tartózkodó Szeged365 olvasók beszámolói alapján őzzel ütközött. Mindez a Kökénydombi Csárdánál zajlott le, miközben a karambol sérültjeivel a vásárhelyi kórházba igyekezett a rohamkocsi:

MOTOROS ÉS AUTÓS ÜTKÖZÖTT A HAJÓS UTCÁBAN

A másik baleset szintén reggel 8 előtt történt, a felsővárosi Hajós utca 8. szám előtt, itt egy motoros és egy autós ütközött egymással. A helyszínen lévő olvasóinktól úgy tudjuk, nincs nagy baj, a mentőket kihívták, a motoros a bordáit fájlalja, de valószínűleg nincs súlyos állapotban.

Cikkünk megjelenését követően írt ránk a balesetet szenvedő motoros felesége, az ő beszámolóját az alábbi posztunk kommentjei között találod:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb