Mindenmás

Pech, pech hátán: őzet gázolt a 47-esen történt balesetből sérülteket szállító mentőautó

Toyota Hilux Pick up és egy katonai nyerges vontató karambolozott a 47-es főút 209-es kilométerénél, Hódmezővásárhely közelében – írtuk meg elsőként csütörtök reggel 8-kor, a két-három ember sérülését okozó eseményről elviharzó mentővel azonban egy újabb baleset is megtörtént, a helyszínen tartózkodó Szeged365 olvasók beszámolói alapján őzzel ütközött. Mindez a Kökénydombi Csárdánál zajlott le, miközben a karambol sérültjeivel a vásárhelyi kórházba igyekezett a rohamkocsi.

“Ilyen nincs, most ütött el egy mentőautó egy őzet a Kökönydombinál, az orrunk előtt” – írta fél 9 környékén Attila, aki szerint az állat nem élte túl a balesetet. Információink szerint a kocsi működőképes maradt, így a három (a rendőrség szerint két) könnyebb sérültet el tudta vinni a kórházig. Hogy mekkora kár keletkezett, arra rákérdeztünk az OMSZ-nél, amint válaszolnak, cikkünk frissülni fog.

A SORS ISMÉTLI ÖNMAGÁT: PONT KÉT HETE EGY TŰZESETHEZ ROHANÓ TŰZOLTÓAUTÓ KARAMBOLOZOTT SZEGEDEN

Pont két hete történt egy kísértetiesen hasonló eset, csak Szegeden. Július 21-én, csütörtök délelőtt egy béketelepi szanitergyárban szabadultak el a lángok, a baj pedig akkor sem járt egyedül:

az egyik, a tűz megfékezésére igyekvő tűzoltóautó karambolozott 10 óra előtt a Csongrádi sugárút és a Makkosházi körút kereszteződésében, a másik résztvevő egy Suzuki Swift volt.

Csak hogy legyen még egy párhuzam a két eset között: pont egy hódmezővásárhelyi tűzoltóautó volt az érintett jármű.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb