Közélet

Orbán Viktor: kevesebb nőimitátor és több Chuck Norris kell

“Magyarország Európa magányos csillag állama” – mondta Orbán Viktor Dallasban, a világ legnagyobb konzervatív politikai rendezvényén, az amerikai CPAC-en (Conservative Political Action Conference) mondott beszédében, ahol többek között ezekről a témákról beszélt:

  • Régi vágású szabadságharcosnak látja magát, aki a leghosszabb ideje miniszterelnöki pozícióban lévő vezető, ötgyermekes családapa.
  • George Soros, Magyarországon Gyuri bácsi.
  • Egy keresztény nem lehet rasszista.
  • Az anya nő, az apa férfi, a gyermekeinket pedig hagyják békén. Pont, vita lezárva. Kevesebb nőimitátor és több Chuck Norris kell.

„Fantasztikus itt lenni Texasban, a nagyszerű Amerikai Egyesült Államok magányos csillag államában” – kezdte beszédét Orbán Viktor, melyet az Index szemlézett. A magyar kormányfő azzal folytatta, hogy a függetlenség, a szabadság és a szuverenitás a legkedvesebb érték Amerikának ezen a táján, így van bennünk valami közös.

“ÉN VAGYOK A LEGHOSSZABB IDEJE MINISZTERELNÖKI POZÍCIÓBAN LÉVŐ CSALÁDAPA”

Orbán Viktor hozzátette: mi, magyarok a függetlenségért, a szuverenitásért harcoltunk az elmúlt ötszáz évben, harcoltunk a kereszténységért, a kereszténydemokráciáért, és ezt a harcot a mai napig folytatjuk. Ferenc pápa egyszer azt mondta a kormányfőnek, hogy a magyar a hivatalos nyelv a Mennyországban, mert egy örökkévalóság megtanulni.

“Régi vágású szabadságharcos vagyok, én vagyok a leghosszabb ideje miniszterelnöki pozícióban lévő vezető, ötgyermekes családapa. A szabadság földjén beszélhetek most, ott, ahol a szabadság fényesebben ragyog, mint bárhol máshol”

– fogalmazott a kormányfő.

Leszögezte, hogy tisztelik az Egyesült Államok kormányát, „mi vendégek vagyunk itt”. Azzal folytatta, hogy ideológiai nyomás alá helyezték a kormányt, „a szabad világ vezető hatalma arra akart kényszeríteni minket, hogy megváltoztassuk az Alaptörvényünket” – utalt az Obama-adminisztrációra. Ez fájdalmas volt nekünk. Azóta is gyűlölnek minket a progresszív liberálisok, nem akarták, hogy itt legyek, és beszédet mondjak Önöknek, mert én itt arról fogok beszélni, hogy össze kell fognunk.

A kormányfő arról is beszélt, hogy a kommunistákat nehéz megverni, feltámadtak hamvaikból, és összefogtak a liberálisokkal.

GEORGE SOROS, AVAGY GYURI BÁCSI

Orbán Viktor világossá tette, hogy a legújabb kori történelem során a leggonoszabb dolgok olyan emberekhez kötődnek, akik gyűlölték a kereszténységet. „Ne féljenek nevén nevezni az ellenséget” – jelentette ki, és megemlítette Soros Györgyöt.

“George Soros, Magyarországon mi csak úgy hívjuk, Gyuri bácsi. A leggazdagabb és az egyik legtehetségesebb magyar világon, de legyenek óvatosak a tehetséges magyarokkal

– mondta, majd Soros Györgyöt az ellenfelének nevezte, és elmondta, jól ismeri, ő nem hisz semmiben, amit a kormány tesz, és egy egész hadsereg áll a szolgálatában.

TÖBB CHUCK NORRIS KELL

A miniszterelnök a családpolitikáról szólva az Alaptörvényből idézett, majd az mondta:

“Az anya nő, az apa férfi, a gyermekeinket pedig hagyják békén. Pont, vita lezárva. Kevesebb nőimitátor és több Chuck Norris kell”

Orbán Viktor FENTI szavait üdvrivalgás fogadta a nézőtéren. Hangsúlyozta: a rendőrök tiszteletet kell élvezzenek, Magyarország Európa legbiztonságosabb országa, ahol az emberek éjszaka is biztonságban lehetnek.

A teljes szemlét ITT, a videós közvetítést ITT tudod megnézni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: สมัคร LSM99
'Fel a tetejéhez' gomb