Mindenmás

Elaludt a volánnál a sofőr, mindkét szalagkorlátot letarolta az M5-ösön

Elaludt a volánnál egy román sofőr, majd mind a két szalagkorlátnak nekicsapódott az M5-ösön. Az eset még kedden délután történt Kiskunfélegyháza térségében – írja a Balesetinfo Facebook-oldalán.

Mint kiderült, az autó Szeged felé haladt, és egy utánfutót is húzott magával. A sofőr elaludt a volánnál, ezért először a belső szalagkorlátnak csapódott, majd a jobb oldali szalagkorlátot is letarolta, mintegy 20 méteren át. Ezek után borult fel az autó. A beszámolók szerint az utánfutója is leszakadt, a csomagok pedig szétszóródtak a sztrádán. A kocsiban öten utaztak, akik szerencsére kisebb zúzódásokkal megúszták a balesetet.

MÉG MINDIG TART A HELYSZÍNELÉS AZ AUTÓPÁLYÁN EGY MÁSIK BALESET MIATT

Kedden délután fél 5 körül két autó ütközött össze az M5-ösön – írtuk meg korábban a rendőrség tájékoztatására hivatkozva, mint azóta kiderült, nagy lehet a baj, hiszen a félpályás útlezárást teljesre módosították a baleset miatt. A katasztrófavédelem azt írja, hogy a két autó az M5-ös autópálya 145-ös kilométerszelvényénél, Balástya térségében, a Röszke felé vezető irányban ütközött össze.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb