Szegedi Arcok

„Látta, hogy kifeküdt a lányom, és annyi nem volt benne, hogy elnézést kérjen” – feljelentést tett a szegedi anyuka, akinek a kislányát elütötte egy biciklis fiú

„Annyi volt a reakciója, hogy »miért, mit csináltam?«, majd elment” – nyilatkozta a baleset óta először megszólaló édesanya, akinek 9 éves lányát egy biciklis fiú ütötte el a Móra Ferenc Múzeum előtti szökőkútban. A balesetről a Szeged365 írt először, miután a nagymama arra kérte a szegedieket, hogy segítsenek neki megkeresni a tinédzsert.

A kislány anyukája, Szepesi Gabriella az RTL Híradónak nyilatkozva elmondta, hogy a kislány az ütközés után úgy beverte a fejét, hogy elájult, a fiú pedig valószínűleg megijedt és elhajtott.

“Édesanyámék vigyáztak a négy gyermekre, nagyon meleg volt, ezért úgy döntöttek, hogy lemennek a múzeum elé” – kezdte beszámolóját a kislány anyukája. Mint mondta, a nagypapa épp kamerázott, amikor megtörtént a baleset. Az ütközés következtében a kislányuk felrepült a levegőbe, nagyon megütötte magát. A kamerát eldobó nagypapa odarohant, rákiabált a pár évvel idősebb biciklis kisfiúra, hogy “úr Isten, mit csináltál?”, aki visszakérdezett, hogy “miért, mit csináltam?” majd elment.

@szeged365

Szürreális: a Móra Ferenc Múzeum előtti szökőkútban (!) ütöttek el egy kislányt biciklivel… :( Olvasói videó, köszönjük, Ancsa! #Szeged365

♬ original sound – Szeged365 –

AZÉRT AKARJA MEGTALÁLNI, HOGY ELMONDJA: HA BAJT OKOZUNK, OTT MARADUNK ÉS SEGÍTÜNK A MÁSIKNAK

Vikinek hányingere volt, szédült, ezért kórházba vitték, az éjszakát is bent töltötték. Kiderült, hogy agyrázkódást kapott, mint Gabriella, az anya magyarázta, bár lila az oldala és a dereka, továbbá ronda a karja, nem tört el semmije.

“Balesetek vannak. Az én lányom se látta a vízsugaraktól, hogy jön a biciklis, és a biciklis se látta az én lányomat” – magyarázta a szegedi nő, aki azt nyilatkozta, csakis azért szeretné megtalálni a fiút, hogy elmondja neki, ha bajt okozunk, nem megyünk el, hanem ott maradunk és segítünk a másiknak.

SZÉPEN KÉRÜNK: NE ENGEDD A SZÖKŐKÚTBA A SZEMED FÉNYÉT! 

Se biciklivel, se gyalog nem ajánlott a Móra Ferenc Múzeum előtti szökőkútba menni. Mint Makrai Lászlótól, az üzemeltetésért felelős Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől egy korábbi Szeged365 interjúban megtudtuk, az algaölő szerek, a PH érték beállításához használt kénsav és a különféle vegyszerek is negatív élettani hatásokkal rendelkeznek.

Bár az átadáskor – roppant helytelenül – az illetékesek úgy kommunikálták, hogy jó móka a vízsugarakkal, ez egyáltalán nem igaz (sőt), ezért arra kérünk,

  • se gyalog,
  • se kerékpárral,
  • se egyéb közlekedési eszközökkel ne engedd bele a szemed fényét, fényeit.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb