Szegedi ArcokVideo365

Szürreális: a Móra Ferenc Múzeum előtti szökőkútban ütöttek el egy kislányt biciklivel (videó a cikkben)

“Ma délután Viktória unokánkat elgázolta egy biciklis suhanc a Móra Ferenc Múzeum előtti szökőkútban, majd mintha mi sem történt volna továbbhajtott és eltűnt” – írta a Facebook-on egy szegedi nagymama, az esetet Ancsa nevű olvasónk küldte el nekünk (köszönjük). A hölgy beszámolója alapján a kislány, Viki kórházban van agyrázkódással, mindene kék-zöld-lila és sebes.

A posztot író nagymama egy hosszabb videót is mellékelt, ezt IDE kattintva tudod megnézni, a hozzánk beküldött – valószínűleg a biciklis tini barátai által rögzített – felvételt pedig a Szeged365 TikTokon:

@szeged365

Szürreális: a Móra Ferenc Múzeum előtti szökőkútban (!) ütöttek el egy kislányt biciklivel… :( Olvasói videó, köszönjük, Ancsa! #Szeged365

♬ original sound – Szeged365 –

“Aki felismeri a fiút, kérem jelezze!” – írta Nóra, a balesetet szenvedett kislány nagymamája. A videót nézve nekünk az ugrott be, hogy valószínűleg a vízsugaraktól nem látta egymást a biciklis fiú és a kislány, nomeg az,

…hogy az ég szerelmére, ne biciklizzetek a szökőkútban!

SZÉPEN KÉRÜNK: NE ENGEDD A SZÖKŐKÚTBA A SZEMED FÉNYÉT!

Arról, hogy mennyire veszélyes az ott történő pancsolás-lubickolás már rengetegszer írtunk, ha lemaradtál volna az üzemeltetéshez szükséges algaölő szerek, a PH érték beállításához használt kénsav és a különféle vegyszerek negatív élettani hatásaival foglalkozó cikkeinkről, az alábbiakban találsz pár Szeged365 tartalmat a sok közül:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb