Kikapcs

Augusztus 20-án Szegedre érkezik a Készenléti Rendőrség Zenekarának verbuváló menete

A héten Csongrád-Csanád megyében folytatódik a Készenléti Rendőrség Zenekarának verbuváló menete. A roadshow-n a megyei toborzók is részt vesznek, akik várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket. Szegeden 13 órától a Széchényi téren találkozhatunk a verbuváló roadshow-val, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

A verbuváló menettel ezeken a helyszíneken találkozhatnak az érdeklődők:

augusztus 18 -án:

  • 10 óra 30 perckor Hódmezővásárhelyen, a Kossuth téren kezdődik a program. A zenekar tagjai 20-30 percen keresztül, 200-300 méteres menetvonalon adják elő műsorukat.
  • Az előadássorozat csütörtökön 13 órakor Nagylakon a Nyárfasoron folytatódik,
  • majd 16 órakor az utolsó állomáson, Kiszomboron a Szent  István téren ér véget.

Az államalapítás napján, augusztus 20-án:

  • augusztus 20-án a zenekar Mórahalmon (10 óra 30 perctől a Szentháromság téren),
  • Szegeden (13 órától a Széchényi téren),
  • és Csongrádon (17 órától a Szentháromság téren) tart verbuváló roadshow-t.

Az eseményeken a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzói tagjai várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket. A rendőrök a jelenlévőknek részletes tájékoztatást adnak a pályaalkalmassági követelményekről és az új jogviszonyról.

SOK-SOK PROGRAM VÁR AZ AUGUSZTUS 20-AI ÜNNEPSÉGSOROZAT KERETÉBEN SZEGEDEN

Már csak pár nap és elstartol Szegeden az augusztus 20-ai ünnepségsorozat, melynek idén a tavalyi évhez hasonlóan a Széchenyi tér ad otthont. Tűzijáték ugyan nem lesz, viszont az ünnepi kavalkádban a felhőtlen kikapcsolódásról élő koncertek, kézműves és gasztronómiai piac, valamint gyermekprogramok és utcabál fog gondoskodni. Többek között színpadra lép a Kozmix, de itt lesz velünk a Napfény városában az Apostol Együttes és az Animal Cannibals is. A programokról és a kitelepülő kiállítók kínálatáról Rácz Attilával, a rendezvényt szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Anya Fernald scandal
'Fel a tetejéhez' gomb