Szegedi Arcok

A fináléba zakatolt a Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazás, közel 10 ezer voksot gyűjtöttek be a jelentkezők

A mai nappal a fináléba ért a szegedi Reök és Delimo Kézműves Cukrászdák játéka, a “Szegedi Nyár Fagyiarca” beszavazóshow-ja. Ahogy tavaly, úgy idén is eszméletlen sok szavazat, közel 10 ezer voks érkezett az indulókra az elmúlt három hétben. A tét most sem kicsi, hiszen a nyertes két hétre egy XEV Cars – Magyarország YOYO elektromos autót zsebelhet be töltéssel együtt, sőt, mindemellett sok-sok finomság és egy napszemüveg-utalvány is a zsebében landol majd.

TAVALY ELEKTROMOS ROLLERT, IDÉN EGY ELEKTROMOS AUTÓHASZNÁLATOT LEHET NYERNI

Ez már a harmadik éve annak, hogy meghirdette a Szegedi Nyár Fagyiarca játékot a Reök és a Delimo Kézműves Cukrászdák párosa. A 2020-as év is több száz voksolót hozott és a szerencsés nyertesnek egy iPhone-t, míg tavaly egy elektromos rollerrel lett gazdagabb Balogh Martin, aki 1500 szavazatot gyűjtött be a játékban.

Az idei évben is kitett magáért a két cukrászda, hiszen egy helyett három nyertest is hirdetnek. A legtöbb voksot kapó győztes két hétre egy XEV Cars – Magyarország YOYO elektromos autót zsebelhet be, töltéssel együtt, hozzá pedig:

  • egy napszemüveg-utalványt kap, 15.000 Ft értékben az újszegedi Star optika felajánlásával,
  • valamint egy 10.000 Ft-os vacsorát a Trója Ételbárba,
  • és a kedvencünket: egy REÖK Cukrászda 2022-es fagyibérletet!

A második legtöbb voksot kapó nevező szintén megkapja a Reök fagyibérletet és egy 10.000 Ft-os Trója-meghívást, plusz egy SZIN-napijegyet, míg a harmadik legtöbb szavazatot bezsebelő gazdagabb lesz egy Reök fagyibérlettel, és egy heti Rozmaring-meghívással, valamint egy SZIN napijeggyel.

MÉG A SZAVAZÓK IS NYERHETNEK

Egy biztos, az idei beszavazóshow még mindig tart, tehát nem késő leadni a voksodat! Sőt, eláruljuk, hogy most még nyerhetsz is szavazatoddal, hiszen ahogy az elmúlt három hétben, úgy ma is sorsolnak a voksolók közül. Ha segítesz eldönteni, ki legyen a szegediek 2022-es fagyiarca, akkor nem kevesebb, mint

A dolgod egyszerűbb, mint az egyszer egy: kattints a REÖK Kézműves Cukrászda Facebook oldalán lévő galériába, keresd meg a számodra legszimpatikusabb nevezőt és adj neki egy like-ot. Ennyi.

JELENLEG ÍGY ÁLL A VERSENY

A jelenlegi szavazatok alapján az első helyen Szilágyi Petra áll, nem kevesebb mint 2,6 ezer szavazattal.

A második Détár Luca, aki 1200 szavazatot zsebelt be.

A harmadik pedig Kormány István, 936 szavazattal.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb