Mindenmás

Napi pakk: napsütéssel, 35 fokkal és Jason Derulo-val búcsúzik ma a SZIN

Ma búcsút veszünk a szegedi nyár egyik legnagyobb fesztiváljától, utolsó napjához érkezett a SZIN. Nem is akárkivel köszön el a fesztivál a látogatóktól, a színpadra érkezik ma Jason Derulo, Majka és a Krúbi is. Itt a Szeged365 Napi pakk, időjárással, programokkal és az összes hasznos infóval szombatra!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Gáspár, Cézár, Gazsó, Gibárt, József, Káldor és Mónika nevű Olvasónknak.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 177 éve született Lechner Ödön építész, az Iparművészeti Múzeum tervezője. A magyar stílusú szecesszió úttörője, a szegedi városháza tervezője.
  • 58 éve megszületett Gundel Takács Gábor, Táncsics Mihály-díjas újságíró, műsorvezető, sportriporter, kommentátor.
  • Ma lett 40 éves Kucsera Gábor világbajnok kajakozó, olimpikon.
Fotó: nlc.hu

NAPSÜTÉS ÉS 35 FOK LESZ MA A SZIN ZÁRÓNAPJÁN

Szombaton is számíthatunk hosszabb napos időszakokra, de délután már több lesz a gomolyfelhő felettünk. Szélre és csapadékra nagyon kis esély van Szegeden. Az előrejelzések szerint zápor, zivatar elsősorban a Dunántúlon alakulhat ki, de azért az OMSZ elsőfokú figyelmeztetést adott ki a megyénkre. A csúcshőmérséklet 28 és 36 fok között alakul városunkban.

JASON DERULO-VAL BÚCSÚZIK MA A SZIN

Jason Derulo-val búcsúzik ma a szegedi nyár egyik legnagyobb fesztiválja, de jön Majka és Krúbi is a színpadra.

KÖZÖS VÁROSSZÉPÍTŐ TAKARÍTÁSI AKCIÓT HIRDETETT MÁRA AZ SZKHT, AZ SZKT ÉS A SZEGEDI VÍZMŰ ZRT.

Közös hétvégi várostakarítást szervez a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft., a Szegedi Közlekedési Kft. és a Szegedi Vízmű Zrt. augusztus 27-én. A szombati akció alá vont utcákon a forgalmi sávok mellet a parkolók, útpadkák és a csapadékelvezetést biztosító víznyelők is takarításra kerülnek – tájékoztat a vállalat a Facebook-oldalán.

A KÁRÁSZ UTCÁT IS TAKARÍTJÁK AZNAP, CSAK A CIVILEK

Mindezek mellett szombaton reggel 9 órakor elstartol a nagy Kárász utcai takarítás is, mely keretében szegedi civilek fognak össze és varázsolják szebbé városunk fő utcáját. A kezdeményezésről Brillman Zsolttal, az esemény megálmodójával, a Szegeden láttalak csoport alapítójával és egyben a Szeged365 kötelékébe tartozó bloggerrel beszélgettünk:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Visit Your URL
'Fel a tetejéhez' gomb