Sport

A Pick Szeged csapatának megmaradt a humora a vihar miatti pénteki járattörléskor is: többen felvetették, hogy írassák át a jegyet Korfura

“Minden pillanatban megoldásokat kell találni a problémákra, ehhez az elmúlt években hozzászoktunk” – mondta szombat délelőtt Juan Carlos Pastor, a Pick Szeged vezetőedzője, miután péntek késő este vihar miatt törölték a csapat járatát, így le kellett fújni a németországi meccseket.

Mint a klub írta, a csapatnak ebben a helyzetben is megmaradt a humora, hiszen miután kiderült, hogy törölték a stuttgarti járatot, többen felvetették, hogy írassák át a jegyet Korfura, vagy akár Krétára, menjenek csapatépítő hétvégére.

TELJESEN ÁT KELLETT ALAKÍTANI A CSAPAT PROGRAMJÁT

Juan Carlos Pastor elmondta, a Stuttgart és a Bergischer elleni meccsek elmaradásával teljesen át kellett alakítaniuk a csapat programját. “A cél az, hogy edzésekkel pótoljuk be ezt a két meccset. Szombaton játszottunk egymás között egy jót. Hétfő az utazásról szólt volna, a kedd pedig szabadnapnak volt beiktatva. Így viszont vasárnap lesz pihenő, hétfőn kettőt edzünk, és kedden is lesz foglalkozás, ennyiben módosult a program. Még mindig a fizikai felkészítés játssza a főszerepet, ezen lesz az első két nap a hangsúly” – árulta el a vezetőedző.

A LEGFONTOSABB A FELKÉSZÜLÉS A BARCELONA ELLENI MECCSRE

A vezetőedző szerint most az a legfontosabb, hogy felkészüljenek a Barcelona elleni első hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésre. Előtte még a Kékek két magyar bajnokit játszanak, lesz idejük edzeni, így nem azzal kell foglalkozni, hogy mi volt, hanem csak előre kell tekinteni.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb