KikapcsVideo365

Szeged365 Aftermovie: Jason Derulo és Krúbi teljesen beszippantotta a fesztiválozókat, Majka szövegelésén jókat borultunk a SZIN zárónapján

Telt házzal dübörgött a SZIN utolsó estéje szombaton az újszegedi Partfürdőn, ahol több mint húszezer ember verődött össze a nyár utolsó nagy bulijára. Ez az este is hozta a hamisíthatatlan fesztivál feelinget, Jason Derulo és Krúbi teljesen beszippantotta a közönséget, Majka szövegelésén jókat borultunk, de a Honeybeast is hozta a kötelező számokat. Ilyen volt a SZIN búcsú estéje, Szeged365 videóriportunk következik.

AZ UTOLSÓ NAPRA ÉREZHETŐEN MEGNŐTT A FESZTIVÁLOZÓK SZÁMA

Kétségtelenül minden fesztiválozó érezhette a bőrén, hogy ugrásszerűen megnőtt a Szegedi Ifjúsági Napok látogatói száma az előző napokhoz képest, azért a húszezer ember, az húszezer ember, és a SZIN zárónapján ezt a számot is túlteljesítették. A hangulaton viszont ez egy cseppet sem rontott, békésen araszolgatott mindenki a tömegben, ahol többnyire csak lépésben lehetett haladni, mindenki kivárta a sorát a standoknál, ha enni, vagy inni akart, (talán csak a mosdóknál volt sürgetőbb a helyzet), a koncerteken pedig külön élmény volt ennyi fesztiválozó között bulizni.

VOLT OLYAN HELY, AHOL MÁR NARANCSLEVET SEM LEHETETT ÉJFÉLTÁJBAN KAPNI

Érezhető volt az is, hogy ekkora embertömeg már jobban feladja a leckét a takarító személyzetnek, ahogy a kitelepült standoknak is, hiszen éjfél környékén már simán belebotlottunk olyan helyekbe, ahol elfogyott, a vodka, vagy a narancslé.

JASON DERULO-ÉRT ÉS KRÚBIÉRT ODA VOLT A KÖZÖNSÉG

A párhuzamosan futó Jason Derulo és Krúbi koncert hatalmas tömegeket megmozgatott, mintha mindenki, aki él és mozog a fesztivál két ellentétes pontjába tömörült volna. Jason Derulo bár megváratta közönségét, de a színvonalas koncert azt hiszem, ezért mindenkit kárpótolt, de magyar rapper Krúbi is lemosta a színpadot. Majka pedig két szám között akkora show-t csinált, hogy még azt is odaszögezte a színpad elé, aki nem a legnagyobb rajongójuk. Erről ITT írtunk bővebben.

A nyári fesztiválszezonnak ezzel vége, de a SZIN szervezői már a következő évre készülnek. A legnagyobb múltú fesztiválunk 2023-ban lesz 55 éves, tudtuk meg vasárnap a SZIN szervezőitől.

ILYEN VOLT AZ UTOLSÓ NAP KÉPEKBEN

Ennyi volt, kész, vége, bezárta kapuit a sorban ötvenkettedik Szegedi Ifjúsági Napok. Ettünk egy szép adag port, ugráltunk az elkörtisztelenedett Majkán és legalább úgy vártuk egy végtelennek tűnő warm up szett alatt Jason Derulo-t, mint anno a Mikulást.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb