SportVideo365

Curtis üzent a szegedieknek, reggel 10-től a Szegedi Gyermekklinikáért futunk!

Már előzetesen is többszázezer forint gyűlt össze az V. Kétlábon vagy Kétkeréken Jótékonysági Esemény a Gyermekklinikáért! című eseményre, amelynek hype-jába most a SZIN-ről egy hete lemaradt Curtis is becsatlakozott. A focistából lett hiphop mágus videóüzenetben buzdítja részvételre a szegedieket, a friss felvételt a szervezőktől kaptuk meg, IDE kattintva, a Szeged365 TikTok csatornán tudod megnézni.

A gyalog, futva vagy bringával is teljesíthető jótékonysági megmérettetés délelőtt 10-kor kezdődik, nevezni 8.30-tól lehet a helyszínen, a Partfürdőn lévő Garden Stégnél. A behopp 1000 Ft, a bevétel teljes összegét orvosi eszköz vásárlásra fordítják, a Szegedi Gyermekklinikának segítve.

Péntek este 7 környékén Jakab Gusztáv főszervező örömmel újságolta, hogy már előzetesen is többszázezer forint gyűlt össze, mint mondta, rengetegen vannak, akik nem tudnak ott lenni, de adományukkal “távolról” segítik a gyűjtést. “A legnagyobb egy összegben utalt adomány az idén egy deszki vállalkozótól jött, ő 300 ezer forintot utalt át az alapítvány számlájára, de rengeteg a kisebb hozzájárulás is, mi pedig minden forintért nagyon hálásak vagyunk” – magyarázta az ötletgazda, egyben a szervező Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület elnöke. Mint mondta, aki nem tud velük tartani, de szeretne segíteni, az alábbi számlaszámra tud utalni:

  • 11735005-26058632,
  • Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület.

A helyszíni nevezés 8:30-kor indul, a bemelegítés 9:40-kor lesz, a futam 10-kor rajtol, a Szeged365 élőben jön majd a nagy pillanatról. A távok így néznek ki:

  • Séta – 4 km
  • Futás – 6 és 12 km
  • Bringa – 26,5 km

Találkoz(z)unk holnap reggel a Partfürdőn!

Még több infó ITT és ITT!

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb