Kikapcs

Szeged365 kikapcs: pazar hétvége elé nézünk Szegeden – indul a Szeged International Airshow és tovább dübörög a The Welcome Camp

Pazar egy hétvége elé nézünk Szegeden, hiszen ma délután elstartol a Szeged International Airshow, ahol a repülés szerelmesei számos látványos bemutatón keresztül csodálhatják meg a hatalmas vasmadarakat. Ha viszont a repülőnapot követően megjön a kedved a bulizáshoz, a The Welcome Camp számos fellépővel vár az újszegedi Partfürdőn. Kapcsolódj ki, szemezgess a hétvége programkínálatából, meghoztuk a Kikapcsot.

SZEMEKET AZ ÉGRE SZEGEZNI: DÉLUTÁN INDUL A SZEGED INTERNATIONAL AIRSHOW

Időpont: 2022. szeptember 9-11.

Helyszín: Szeged Repülőtér

Gut, besser, Gösser – tartja a német sörmárka szlogenje, amiről valahogy a ma induló SZIA – Szeged International Airshow jut az eszünkbe, csak így, ebben a formában:

  • nagy,
  • még nagyobb,
  • marha nagy,
  • hú az anyját, de nagy,
  • és végül, SZIA, avagy az ország (egyik) legnagyobb repülős rendezvénye.

EGÉSZEN SZOMBATIG DÜBÖRÖG A THE WELCOME CAMP – ÖSSZEGYETEMI GÓLYATÁBOR

Időpont: 2022. szeptember 8. és 10. 

Helyszín: újszegedi Partfürdő

Külsősöknek a napijegy csak 4500FT, SZTE hallgatóként pedig még brutálisabban olcsóbb a The Welcome Camp bérleted vagy napijegyed! A galaxis legszebb egyetemista csajai és igazi partiarc pasijai mellett a színpadról jön az áldás: GOODBOYS, STADIUMX, BELGA, … Komolyabb ütemeket pedig hajnalban kapnak a fesztiválozók, többek között itt lesz: BADGIRLS, DJ Corvin & GNU.

VASÁRNAPI EBÉD CSATAI GERGŐVEL A GARDENBEN

Időpont: 2022. szeptember 25. 12 óra – 14 óra

Helyszín: Garden Bistro, Damjanich u. 7

A sulikezdés után egy közös ebéd a Guinnes – rekorder szegedi lufihajtogatóval? Gergő a legvadabb kívánságaitokat is meghajtogatja a Bistroban, miközben a családdal falatoztok!

HARMADJÁRA IS FELSZÁLL A FÜST ÉS MEGSZÓLALNAK A GITÁROK A BÁNYÁBAN – PÉNTEKEN ELSTARTOL A III. BÁNYA BBQ & BLUES FESZTIVÁL

Időpont: 2022. szeptember 9-10.

Helyszín: Monti Sándor Park, Szőreg

Harmadjára is felszáll a füst és megszólalnak a gitárok a Bányában! Szeptember 9– e és 10 – e között elstartol a Monti Sándor Parkban Szőregen, a III. Bánya BBQ & Blues Fesztivál. Arról, mire számíthatnak a kilátogatók, Olajos Csaba, főszervezővel beszélgettünk.

INDUL A HAGYMAFESZTIVÁL MAKÓN

Időpont: 2022. szeptember 9-11.

Helyszín: Makó – Főtér

Margaret Island, Carson Coma, Kozmix, Zanzibár, Szikora Róbert és az R-GO – csak néhány név a pénteken induló makói Hagymafesztivál fellépői közül. A rendezvényről bővebb infókat ITT találsz.

Fotó: zoldsegcentrum.hu

MEGNÉZNÉL EGY JÓ FILMET A HÉTVÉGÉN? A SZEGEDI MOZIK CSAK RÁD VÁRNAK

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi kínálatában érkezik a vászonra a Szia, Életem című magyar film, a fantasy elemekkel dúsított, egyedi vígjáték egy népszerű, de ihlethiányos írónak és sosem látott kisfiának nem várt találkozásáról szól, de ha szeretnél egy jót borzongani, rád vár A meghívás című amerikai horror is. A teljes műsort itt tudod megtekinteni.

CINEMA CITY

Megindító drámával készült a Cinema City, az Ahol a folyami rákok énekelnek című filmben egy a mocsárban egyedül élő kislány története elevenedik meg, de Bruce Willis is visszatér a képernyőre a Rosszkor, rossz helyen című akciófilmben. A teljes műsorért kattints ide.

TÁNCOLD ÁT A SZOMBAT ÉJSZAKÁT SZEGEDEN

HUNGI

Loving Arms újra a lemezjátszóknál pörgeti a lemezeket szombaton a Hungiban, így fergeteges parti elé néznek a bulizni vágyók Szegeden, indul a Szexi Szombat!

TISZA DOKK

A Tisza Dokkon Welldannal csaphatsz bele a szombat éjszakába, elstartol a Bebaszombat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb