Szegedi Arcok

A Sz@rófantom visszatért: Szeged belvárosában, fényes nappal kakikázott egy férfi (18+, videóval)

Mielőtt tovább olvasnád cikkünket, szeretnénk szólni: az alábbi tartalom fogyasztása az ég adta egy világon senki, de senki számára nem ajánlott, főleg nem 18 év alatti és feletti Szeged365 olvasóknak, főleg nem akkor, ha éppen reggelizni készülnek. Bélától kaptunk egy videót, amelyen egy férfi kedd délután 6 környékén, ergo fényes nappal a Hétvezér utca 2. szám alatt végzi a nagydolgát.

Sz@rófantom is back again.

Szeged sokadik szuperhőse (ne feledkezzünk meg a jó öreg P@csaemberről sem) tavaly tavasszal robbant be a köztudatba, mint korábban írtuk, utoljára 2021. év elején hajtott végre performanszot, a helyszín akkor a passzázs volt. Mint a rendőrségtől anno megtudtuk, a delikvens még akkor áprilisban került be a börtönbe, mivel a szabálysértési feljelentésekből eredő pénzbírságot nem tudta befizetni. Értesüléseink szerint azóta már szabadlábon van, hogy most is ő volt-e az elkövető, vagy csak szimplán követőkre talált, esetleg egy Sz@rófantom tribute-ot láthatunk a felvételen, nem tudni. Az alábbi videót Béla nevű olvasónk lőtte, kedd délután 6-kor, a Nagykörút és a Hétvezér sarkától egy háznyira, az ott működő informatikai cég bejáratától pár méterre (örülhettek neki a túlórázó kollégák):

(VIDEÓ)

KEVÉS A NYILVÁNOS TOALETT, SOK A HAJLÉKTALAN

Arról, hogy köztisztasági szabálysértést elkövetni mekkora prosztóság, nem kívánunk írni, szerintünk minden Szeged365 olvasó tisztában van vele. A jelenség okaként a témában kommentelők általában két tényezőt jelölnek meg: rendezetlen (és szinte rendezhetetlen) hajléktalankérdés plusz kevés nyilvános toalett Szeged belvárosában.

A Tourinform szerint az alábbi lehetőségek adottak az ember fia számára, ha a Napfény Városában tör rá a szükség, de nincs rá pénze (vagy nem akar az ablakon kihajítani egy ezrest), hogy beüljön egy kávézóba:

  • Apáthy utca és Dóm tér sarka (akadálymentesített)
  • Mars téri csarnok, nyitva tartás: 5:00-18:00 (a piac nyitva tartási idejében)
  • Mars Téri Buszpályaudvar, nyitva tartás: a buszállomás nyitva tartási idejében
  • Indóház tér – Pályaudvar, nyitva tartás: a pályaudvar nyitva tartási idejében
  • Minimal bolt alatt – Károlyi utca, nyitva tartás 2022. augusztus 23-tól: hétfő-péntek 8:00-16:20
  • Aradi Vértanúk tere

Korábbi cikkeink a témában:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb