Mindenmás

Szegeden szotyi, kicsivel odébb vibrátorok borultak az úttestre (18+)

Vibrátorok, szexjátékok és többszáz liternyi síkosító borította be az autópályát, miután karambolozott és felborult egy kamion az amerikai Oklahomában – írja a Vice. Az eset hasonlatos volt ahhoz,

  • mint amikor májusban a Kálvária sugárúton több tonna szotyi,
  • két nappal később pedig az M43-ason hektoliternyi sör borult az aszfaltra,

csak ez most egy kicsit 18 pluszosra sikerült.

Pro tipp: ha a három kiborított tételt (szexjátékok + sör + szotyi) összeadjuk, már kész is egy swinger-buli.

A baleset akkor történt, amikor két kamion ütközött amerikai idő szerint szerda reggel. A karambolban senki sem sérült meg, viszont a rengeteg vibrátor és folyadék az úttestre ömlött, ezért a hatóságok több sávot is lezártak az autópályán.

SZIA URAM, EGY KAMIONNYI VIBRÁTOR, ÉRDEKEL?

A News 9 helikopterről követte a fejleményeket, a tudósító eleinte nem tudta megmondani, hogy mi ömlött ki az útra. Azt mondta, hogy a kamion elhagyta a rakományát, ami elég viccesen hangzott azután, hogy megtudta, mi is történt. A rakomány angolul „loadot” jelent, de ezt a szót használják szinonímaként a spermiumra is, így aztán a vibrátorok és síkosítók miatt különös értelmet nyert a mondat.

Mint a 24.hu idézte, kollégái ekkora megkérdezték tőle, hogy pontosan mi ömlött az útra, de a riporter kínosan hallgatott, később sem akart nagyon megnyilatkozni.

“Az a jó, hogy a sofőr nem sérült meg. Nincsenek sérültek, de sok minden hever az úton, bármik legyenek ezek.” – mondta.

A kamera azonban ráközelített a területre, és mindenki láthatta a vibrátorok ezreiből és kifolyt síkosítóból álló tengert:

HA MÁR TÉMÁNÁL VAGYUNK: A PORNHUB VIRÍTOTT A 8-AS TROLI JEGYAUTOMATÁJÁN

Ha már a törvényi szabályozás (meg persze a jóneveltségünk) miatt úgyis oda kellett biggyesztenünk a 18+ jelzést a cikkünk címére, érkezzen a hét egyik legolvasottabb Szeged365 olvasói sztorija.

Röviden:

  • Szeged,
  • 8-as troli,
  • és a jó öreg Pornhub.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: praful de polizare
'Fel a tetejéhez' gomb