Közélet

A rendőrség befejezte a nyomozást: vádat emelhetnek az a 28 éves férfi ellen, aki Molotov-koktélt dobott a szegedi FIDESZ-irodára

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott – tudatta a rendőrség hétfői közleményében. Bár a rendőrség nem írta ki nyíltan, de vélhetően a FIDESZ-iroda ellen elkövetett támadásról lehet szó ebben az esetben.

Bedobták a szegedi FIDESZ-iroda középső kirakatának üvegét, majd betörtek a Victor Hugo utcai épületbe – írtuk meg július 28-án azt követően, hogy megtörtént az eset. A rendőrség ma arról számolt be, hogy a helyszínre érkező rendőrök megtalálták a férfit, aki idő közben Molotov-koktélt dobott el az épületben, mellyel tüzet okozott. A járőrök a tüzet eloltották, a 28 éves szegedi férfit pedig elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra.

ELJÁRÁS INDULT AZ ÜGYBEN

Mint ma kiderült, a férfi ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészség részére.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb