Blog

Legszegedibb Szegediek: egy hét múlva indul a közönségszavazás, már 8000 nevezés felett járunk!

Őrületesen nagyot megy a Legszegedibb Szegediek című közönségszavazásunk előzetes nevezési fázisa, amióta meghirdettük a dolgot, már több, mint 8000 üzenet vagy e-mail futott be a szerkesztőségünkbe. Pontosan egy hét múlva indul a közönségszavazásunk, ahol kategóriákra osztva tudtok majd voksolni az általunk előzetesen lezsűrizett szegedi büszkeségekre.

Mi már előre imádjuk, óriási pörgés indul október 17-től!

Ha esetleg lemaradtál volna az alaposan bereklámozott kampányunkról, íme egy Szeged365 Kisokos arról, hogyan tudsz csatlakozni és megmondani, kikre legyen büszke 2022 év végén Szeged!

ERRŐL SZÓL A LEGSZEGEDIBB SZEGEDIEK

A képlet egyébként egyszerű, a megvalósítás már egy kicsivel kacifántosabb. Akartunk egy csokornyakkendős feszengéstől és politikusoktól mentes díjátadót, amelynek fókuszában azok a szegediek állnak, akikre tényleg büszkék a szegediek (a szóismétlés most szándékos volt). Hogy az utóbbit mi alapján lehet a legegyszerűbben eldönteni?

  • a szegediek nevezik be az általuk leginkább megfelelőnek tartott szegedieket,
  • aztán, október 16-tól szintén a szegediek voksolnak azokra, akiket előzetesen kiválasztott a Legszegedibb Szegediek kuratóriuma.

Jöhetnek orvosok, tanárok, adakozó kedvű vállalkozók, vagy a hétköznapok hősei, a trolisofőrtől a mentősön át a nagycsaládos anyukáig, a közönségszavazás kezdetéig szándékosan nem mondjuk el a 10 kategóriát, hogy még véletlenül sem befolyásoljunk senkit sem.

Ha ismersz olyat a környezetedben, akire úgy érzed, büszke lehetsz, küldd el nekünk az [email protected] vagy Facebook üzenetben.

PONT EGY HETED VAN, HOGY NEVEZZ VALAKIT… AKÁR SAJÁT MAGAD IS

A hivatalos nevezés óriásit megy, 8000 üzenet és levél felett pörög a kampányunk. Egészen október 16-ig, vagyis, vasárnap éjfélig várjuk azokat, akiket szeretnétek a Legszegedibb Szegediek kampány közönségszavazás-fázisában látni.

A dolgod egyszerű:

  • írd meg az illető nevét,
  • egy elérhetőséget,
  • és egy rövid leírást, amelyben megindoklod, hogy az illető miért érdemelné meg az elismerést.

Nyugi, továbbra sem vagyunk porszívóügynökök, az elérhetőségre ahhoz lesz szükségünk, hogy fel tudjuk vele venni a kapcsolatot, ez lehet e-mail cím, telefonszám vagy akár egy Facebook-profil is, ahol üzenni tudunk neki.

Többen kérdeztétek, hogy saját magatokat lehet-e nevezni, a válasz természetesen igen, ha szerintetek példamutató, egyben büszkeségre ad okot, amit csináltok, ahogyan éltek, csak nyugodtan!

Kizáró tényező, ha az illető politikus, ugyanis a Legszegedibb Szegediek egy 100%-ban politikamentes közönségszavazás.

HÉTFŐTŐL INDUL AZ IGAZI SHOW

A nevezések lezárultát követően, egy rövid előválogatás után kategóriánként 10-10 főt mutatunk be a Szeged365 – ön keresztül. 10 kategória, egyenként 10 fővel, magyarán, 100 szegedire lehet majd voksolni egészen decemberig. A Legszegedibb Szegedieket a Szeged365.hu esténként megjelenő mini-cikkeiben, a már közismert social media felületeinken és egy új, önálló oldalon is bemutatjuk, hogy tudjátok, kire voksoltok.

A kategóriák győzteseit decemberben hirdetjük ki egy grandiózus, szegedi show keretein belül, melyet élőben fogunk közvetíteni a létező összes közösségi média platformunkon és a Szeged365.hu – n keresztül is.

A Legszegedibb Szegediek, akárcsak bármi más, ami a Szeged365-höz köthető, nem pöröghetne és nem lehetne sikeres nélkületek, a havi szinten több százezres olvasói táborunk és portálunk reklámpartnerei nélkül. Köszönjük szépen, hogy a Legszegedibb Szegediek mellé állt a közönségszavazás és díjátadó névadó szponzora a Boutique Optique by Prágai, továbbá a kampány kiemelt szponzorai: 

  • a Pizza Monkey,
  • az SZ-PLAST Ablak, 
  • a REÖK Kézműves Cukrászda,
  • a Biohair Napfény fodrászat és kozmetika, 
  • a Delimo Cukrászda,
  • a Context Szeged,
  • a Dress Code for Men,
  • a Global Fitness,
  • a Trója Ételbár és Hummusz Terasz,
  • és a Rozmaring Étterem.

Kapcsolódó cikkek

3 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study in Africa
  2. Visszajelzés: Belcampo
  3. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb